Euronext Brussel: applaus voor voorzitterloos en slanker Unifiedpost

13:56 De financiële markten reageren met matige opluchting op de uitslag van de Franse verkiezingen. Bij Unifiedpost stapt voorzitter Yee onverwacht op. Xior krijgt lof van Berenberg. 

Meer krantenkoppen in België

Bruggeling onder de loep: Hendrik De Graeren het pestschilderij

Onze stad zag in de voorbije eeuwen veel mensen passeren die in hun tijd grote bekendheid genoten, maar daarna in de nevelen van de geschiedenis verdwenen. Gediplomeerd gids Chris Weymeis haalt elke week zijn loep boven en vertelt het verhaal van die ‘vergeten’ Bruggelingen. Vandaag: Hendrik De Graer en het pestschilderij.
The post Bruggeling onder de loep: Hendrik De

Lees meer »

“Jongste slachtoffer is 9 jaar”: meer dan 100 klachten van seksueel misbruik tegen Sean ‘Diddy’ Combs

Sean ‘Diddy’ Combs (54) wordt beschuldigd van het seksueel misbruiken van meer dan honderd mannen en vrouwen. Van deze slachtoffers zouden 25 minderjarig zijn geweest op het moment van het vermeende wangedrag, met het jongste slachtoffer van 9 jaar oud. Volgende maand worden 120 individuele rechtszaken gestart. Dit maakte advocaat Tony Buzbee namens de aanklagers bekend.

Lees meer »

Waarom Iraanse tegenaanval een risicovolle zet is

Al staan ze vooral toe te kijken, met de steun van de Verenigde Staten heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu de wind mee. Hij ziet een kans om “de machtsbalans in de regio” te veranderen. Dat het regime in Iran reageerde met een raketaanval op Israël, houdt risico’s in.

Lees meer »

Florida zet zich schrap voor nieuwe orkaan

Terwijl Helena al meer dan 200 doden heeft gemaakt en voor gigantisch veel schade zorgde, komt tropische storm Milton wellicht woensdag aan land in West-Florida. Gouverneur Ron DeSantis heeft de noodtoestand al uitgeroepen.

Lees meer »