Erop of eronder voor Bart De Wever: wordt hij formateur? Iedereen kijkt naar Vooruit

Mag Bart De Wever vanaf woensdag als volwaardig formateur al beginnen sleutelen aan een nieuwe federale regering? Het hangt allemaal af van de vergadering waar vijf partijen elkaar dinsdag voor de allereerste keer diep in de ogen kijken. Iedereen kijkt naar wat Vooruit gaat doen.

 

Meer krantenkoppen in België

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers en cameraman Stijn De Smet gewond in Beiroet: De Smet in been geschoten, Ramaekers breuken in gezicht opgelopen

VTM NIEUWS-oorlogsjournalist Robin Ramaekers (49) en zijn cameraman Stijn De Smet (37) zijn afgelopen nacht in Beiroet gewond geraakt terwijl ze een reportage aan het draaien waren. De Smet werd in zijn been geschoten en Ramaekers liep enkele breuken in zijn gezicht op. Beiden zijn inmiddels in veiligheid gebracht en worden ter plaatse verzorgd.

Lees meer »

Youtuber Acid betaalt tienduizenden euro’s aan ouders van ex-Reuzegommer om nieuw proces te ontlopen

Youtuber Nathan Vandergunst, beter bekend als Acid, heeft een financiële regeling getroffen met de ouders van de ex-Reuzegommer die hem voor de rechter hadden gedaagd. De ouders eisten een schadevergoeding omdat Acid in een filmpje de voormalige Reuzegommer én het restaurant van zijn ouders bij naam noemde. Hij vroeg z’n volgers ook om slechte reviews te schrijven over hun zaak.

Lees meer »

“Eén van de domste dingen die ik in mijn leven heb gedaan”: jongeman fietst met 2 promille in bloed langs Kortrijkse ring R8 naar huis

“Wat een geluk dat je dit overleefd hebt.” De politierechter in Kortrijk was niet alleen streng maar ook opgelucht toen ze een 25-jarige jongeman uit Menen voor zich op het beklaagdenbankje kreeg. Hij stond terecht omdat hij na een zatte avond naar huis fietste… via de Kortrijkse ring R8.
The post “Eén van de domste dingen die ik in

Lees meer »

Kan Jo Brouns als minister van Milieu én Landbouw de tegenstellingen overstijgen? “Ik sta open voor Natuurpunt-mensen op mijn kabinet”

De nieuwe Vlaamse minister van Landbouw en Omgeving Jo Brouns (CD&V) verzoent 2 portefeuilles die in de vorige regering nog water en vuur waren. Zelf wil hij de natuurorganisaties en de boeren eindelijk weer samen rond de tafel krijgen. Die zijn voorlopig vooral kritisch. Maar Brouns laat zich niet van de wijs brengen: "Ik zal me omringen met mensen die

Lees meer »