DJ Basstripper alias Antoon Vaneeckhout stond op het podium in Tsjechië, trad zaterdag jl. op in Lommel én weldra ook op Tomorrowland

Een West-Vlaams onderonsje op zaterdagavond op Rampage Open Air in Lommel, want DJ Basstripper alias Antoon Vaneeckhout uit Kachtem stond daar op het podium.

Tijdens zijn optreden was DJ Basstripper vergezeld van MC P Money, waar ze beiden een top set speelden voor een bomvol hoofdpodium Dome. Ook meerdere West-Vlamingen waren van de partij om de DJ te steunen.

© Christophe

De 27-jarige DJ begon met zijn eigen muziek te maken. Eerst speelde hij die af op zijn kamer met enkele vrienden, daarna op plaatselijke fuiven. Jaren later legde hij zich toe tot Drum & Bass. Eerst parttime maar dit was niet meer te combineren? Sinds drie jaar is dat zijn hoofdberoep. Antoon maakt zijn muziek in zijn eigen studio bij hem thuis. Op zaterdag stond DJ Basstripper om 19 uur geprogrammeerd in Den Dome. De dag ervoor speelde hij nog een set in Tsjechië. Wekelijks heeft DJ Basstripper meerdere sets af te werken, waarvan 90% in het buitenland. In eigen land staat Antoon nog op de affiche van Tomorrowland: in week 1 op 20 juli om 14 uur in de Atmosphere, in week 2 op 26 juli eveneens om 14 uur in The Rose Garden. Hij is eveneens op 8 augustus om 21.30 uur te gast op de Lokerse Feesten in de Club Studio Brussel. (PADI & Christophe)

© Christophe © Christophe © ChristopheDJ Basstripper én Emiel Lammertin uit Ingelmunster. © Christophe

The post DJ Basstripper alias Antoon Vaneeckhout stond op het podium in Tsjechië, trad zaterdag jl. op in Lommel én weldra ook op Tomorrowland is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Eén van de domste dingen die ik in mijn leven heb gedaan”: jongeman fietst met 2 promille in bloed langs Kortrijkse ring R8 naar huis

“Wat een geluk dat je dit overleefd hebt.” De politierechter in Kortrijk was niet alleen streng maar ook opgelucht toen ze een 25-jarige jongeman uit Menen voor zich op het beklaagdenbankje kreeg. Hij stond terecht omdat hij na een zatte avond naar huis fietste… via de Kortrijkse ring R8.
The post “Eén van de domste dingen die ik in

Lees meer »

Waarom zat 75% van de Belgische WK-ploeg op twee ronden van het einde al in de bus? “Waren niet helemaal attent op dát moment”

Geen honderdste medaille voor bondscoach Sven Vanthourenhout. Aan Tadej Pogacar was niks te doen, maar toen de Sloveen op vier ronden van het einde aanviel, gaven de Belgen niet meteen thuis. Werden ze verrast? Hadden ze geen superdag? En waarom kregen ze amper steun? “Ik snap de tactiek van sommige landen niet. De Fransen demarreerden terwijl Alaphilippe stond te plassen.”

Lees meer »

Oranje Beernem klaar voor recordjaar als grootste afdeling

Met 180 ingeschreven leden en elke activiteit ongeveer honderd aanwezigen is Oranje Beernem een van de grootste afdelingen van Oranje vzw. De afdeling wil jongeren inclusief samenbrengen en maakt daarin geen onderscheid tussen kinderen met of zonder beperking. “Iedereen laten samenspelen, dat staat bij ons centraal”, vertelt Annouchka Pieters.
The post Oranje Beernem klaar voor recordjaar als grootste afdeling

Lees meer »

“Niemand komt hier fluitend binnen.” Paus noemt abortusartsen ‘huurmoordenaars’, maar die gaan in het verweer

Vlaamse abortusartsen reageren onthutst op de uitspraken die paus Franciscus zondagavond deed, luttele uren na zijn driedaags bezoek aan ons land. “Dokters die abortussen uitvoeren, zijn huurmoordenaars, daar is geen discussie over”, zei hij in het vliegtuig terug naar Rome aan enkele journalisten. Abortusarts Pedro De Seranno gaat stevig in het verweer: “Geloof me vrij: vrouwen wandelen niet fluitend mijn

Lees meer »

Cornelis viert honderdste verjaardag in Brugge

In de Residentie Ten Eeckhoute op de Garenmarkt in Brugge werd zaterdag de 100ste verjaardag gevierd van Cornelis Labeur. Hij werd op 28 september 1924 geboren in Sint-Agatha Berchem. Hij is van Nederlandse afkomst. Zijn hele familie Labeur woont in de provincies Zeeland en Noord-Brabant.
The post Cornelis viert honderdste verjaardag in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump keert terug naar plek waar op hem is geschoten en roept vriend Elon Musk op podium

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is zaterdag teruggekeerd naar Butler (Pennsylvania), de plek waar op hem werd geschoten. Hij noemde schutter een “kwaadaardig monster” en gaf zijn politieke tegenstanders nog maar eens de schuld. Elon Musk sprak de menigte ook toe en zei: “De beste karaktertest is zien hoe iemand zich gedraagt als hij onder vuur ligt”.

Lees meer »

Zes verkozenen vervangen in gemeenteraad van Koksijde de voorbije zes jaar: geen nieuwe schepen uit respect voor overleden Dorine Geersens

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 27 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Koksijde, zetelen er vandaag nog 21 in de gemeenteraad.
The post Zes verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

“Ik moest hem zowat elke ochtend uit zijn bed trékken”: zonder zijn vrouw was Cercle-keeper Warleson nu fabrieksarbeider in Brazilië

In de competitie is het harken, maar Cercle Brugge staat donderdag wel in de groepsfase van de Conference League. Het rekent daarin vooral op zijn doelman Warleson, het hele seizoen al uitblinker. Zijn vrouw Grasieli rekent dan weer op God. Zoals zij elke dag heeft gebeden dat haar man na járen ellende toch profvoetballer zou worden. En voor zijn gezin

Lees meer »

Extra middelen om drugstrafiek in haven van Zeebrugge tegen te houden

Federaal minister van financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) heeft een budget vrijgemaakt om 50 extra medewerkers aan te werven in de haven van Zeebrugge. Daarnaast komen tegen eind 2023 de twee mobiele cargoscanners toe. Die maatregelen moeten er mee voor zorgen dat er het drugsverkeer in de haven zoveel mogelijk kan worden vermeden. En dat is nodig: in de eerste

Lees meer »