Dinsdag wordt zomerse dag die eindigt met “potentieel gevaarlijke onweders”

Dinsdag wordt het nog eens een zomerse dag met temperaturen tot 30 graden. Maar vanaf de late namiddag kunnen zware onweders losbreken.

 

Meer krantenkoppen in België

Conner Rousseau na het Vlaamse regeerakkoord: “Dat incident met Annick De Ridder vond ik kei-ambetant, maar we gaan binnenkort iets drinken”

Historisch. Zo noemt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau het Vlaamse regeerakkoord. “Wacht maar tot je ziet waar we allemaal geld in pompen.” Maar of de sfeer goed zit? Voor de Vlaamse regering goed en wel begonnen is, joeg hij N-VA al met enkele pittige uitspraken de gordijnen in. “Ik vond dat kei-ambetant. Ik heb meteen naar Annick De Ridder gebeld. We gaan

Lees meer »

KIJK – Emma Meesseman ziet Europese Supercup wegens supportersrellen uitgesteld worden

De Europese Supercup in het vrouwenbasketbal tussen het Besiktas van Julie Allemand en het Fenerbahçe van Emma Meesseman moest woensdag wegens wangedrag van de Turkse supporters uitgesteld worden. De Europese basketfederatie meldde dat de wedstrijd donderdag om 16 uur (15 uur Belgische tijd) zonder publiek gespeeld zal worden.
The post KIJK – Emma Meesseman ziet Europese Supercup wegens supportersrellen

Lees meer »

Personeel van bekende Home Georges Theunis komt samen

Sinds 2013 komt het personeel dat werkte in het Home Georges Theunis in Oostduinkerke, samen voor een gezellige avond met een lekker feestmaal in ’t Spaans Kwartier in Izenberge. Alhoewel de groep ieder jaar een beetje slinkt, houden inrichters Jenny Dewaele en Trees Devos eraan om de traditie voort te zetten.
The post Personeel van bekende Home Georges Theunis

Lees meer »

Havenarbeiders aan Amerikaanse oostkust gaan toch staken: groot probleem voor levering van levensmiddelen, auto’s en containers

Werknemers in havens langs de Amerikaanse oostkust en in de Golf van Mexico gaan vanaf dinsdag staken in een conflict over hoger loon. Dat heeft de vakbond voor havenarbeiders International Longshoremen’s Association aangekondigd. Via de havens van onder meer Boston, New York en Texas wordt ongeveer de helft van de zeevracht van de Verenigde Staten verwerkt.

Lees meer »