Dief steelt kassa uit kantine… terwijl spelers aan het dartsen zijn

Opvallende diefstal bij amateurvoetbalploeg FC Flora in Roosdaal. Terwijl enkele aanwezigen zich na een training nog aan een potje darts waagden, kroop een dief de kantine binnen om aan de haal te gaan met de kassa. De lege kassa werd teruggevonden op één van de voetbalterreinen.

 

Meer krantenkoppen in België

Antwerps Sportpaleis verandert voor het eerst sinds 1933 van naam

Het Sportpaleis in Antwerpen verandert in 2025 van naam en ondergaat de komende jaren grondige renovatiewerken. Al sinds 1933 wordt het iconische gebouw ‘Sportpaleis’ genoemd, maar vanaf september 2025 komt er voor het eerst een naamsponsor. Er komt een oproep naar het publiek om samen een nieuwe naam te bedenken.

Lees meer »

Handgranaten in Kopenhagen en allerhande schietpartijen: Zweeds bendegeweld steekt steeds vaker de grens over

Het bendegeweld in Zweden sijpelt steeds meer door naar buurlanden Noorwegen en Denemarken. Handgranaten of schietpartijen, zelfs op klaarlichte dag: het zijn incidenten die steeds vaker opduiken. "Dit jaar zijn er al 25 keer minderjarige Zweden naar Kopenhagen gestuurd om er ‘klussen’ te doen, zoals een handgranaat gooien of om iemand neer te schieten", weet correspondent Jeroen Visser.

Lees meer »

Na plotse exit bij ‘Thuis’ spreekt Lut Hannes voor het eerst: “De kostbare tijd die me nog rest, wil ik goed benutten”

Precies een jaar geleden nam Lut Hannes (70) in alle stilte afscheid van haar rol als Angèle in ‘Thuis’, na liefst 25 jaar. De actrice gooide haar leven volledig om en kocht een mobilhome om door Europa te reizen. Hoewel ze ook wil blijven acteren – zoals nu haar nieuwe rol als toiletdame in ‘Iedereen beroemd’ bewijst – legt ze

Lees meer »

Hezbollah is contact kwijt met mogelijke nieuwe leider: wie is Hashem Safieddine?

Hashem Saffiedine, de gedoodverfde opvolger van Hezbollah-leider Hassan Nasrallah die vorige week werd gedood, zou omgekomen zijn bij een aanval op Beiroet. Dat beweren althans anonieme Israëlische bronnen. Als het nieuws bevestigd wordt, zou dit opnieuw een stevige klap betekenen voor de sjiitische organisatie. Wie is Hashem Safieddine en welke rol speelt hij binnen Hezbollah?

Lees meer »

Franse huurmoordenaar van amper 14 jaar opgepakt

Het Franse gerecht heeft een 14-jarige opgepakt voor een huurmoord gepleegd in Marseille. Opdrachtgever was een gevangene uit Aix-Luynes. “We weten dat criminele organisaties steeds vaker jongeren inschakelen om ‘hun vuile werkjes op te knappen’. Maar dit is ongezien jong om tegen betaling een moord te plegen”, zegt het gerecht.

Lees meer »