De onheilsprofeten kregen tijdens de graveletappe in de Tour ongelijk

 

Zelfs de meest stoïcijnse coureur werd licht zenuwachtig van het opbod aan waarschuwingen voor de gevreesde gravelrit. Maar Al het gepruttel en gemopper was weinig meer dan muzak in de achtergrond van de heerlijkste Touretappe van de eerste negen dagen.

 

Meer krantenkoppen in België

Eerste van drie politieke debatten Jess FM vanavond in GC Gilwe

Jess FM, de regioradio voor groot Menen, Wevelgem, Wervik en Ledegem, pakt in het vooruitzicht van de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober, driemaal uit met een politiek debat met de lijsttrekkers van Wervik, Wevelgem en Menen. ‘Het Groot Debat Wervik’ is vanavond vanaf 19 uur live in de theaterzaal van het GC Gilwe in de Wervikstraat in Geluwe.
The

Lees meer »

LIVE WESTERLO-BEERSCHOT (20u45). Opnieuw amok, of houden de bezoekende fans zich dit keer rustig?

Na de stopgezette derby Antwerp-Beerschot bestaat het risico dat de Beerschotfans vanavond op Westerlo ook amok zullen maken. Westerloburgemeester Guy Van Hirtum heeft na overleg met de politie en club over het risicogehalte beslist dat Beerschotfans toegelaten zijn in het uitvak: “We kregen een gunstig advies en gaan ervan uit dat de wedstrijd sportief en correct zal verlopen.”

Lees meer »

“Doet deugd dat mijn prestaties worden opgemerkt”: Gouden Schoen van de maand Colin Coosemans tevreden met erkenning

U hebt gekozen. Een week lang kon de HLN-lezer stemmen op de nieuwe ‘Gouden Schoen van de maand’. Het verdict: Anderlecht-doelman Colin Coosemans (32) is de winnaar van de maand september en dus de eerste laureaat. Hij kreeg 21,8 procent van het totale aantal stemmen. Voor Coosemans “doet het deugd” dat zijn prestaties worden opgemerkt. Ook de experten kunnen zich

Lees meer »

“Soudal Quick-Step is één van de opties”: afscheidnemend bondscoach Vanthourenhout over zijn toekomstplannen

Waar ligt de toekomst van Sven Vanthourenhout (43)? Nu hij afscheid genomen heeft van de nationale ploeg, wil de ex-bondscoach de komende dagen en weken verder gesprekken voeren met geïnteresseerde teams. Een nieuwe samenwerking met Remco Evenepoel of een overstap naar de ploeg van kersvers wereldkampioen Tadej Pogacar zijn alvast opties, zo zegt hij aan VTM NIEUWS.

Lees meer »