Cursisten CVO Creo krijgen diploma’s via tweedekansonderwijs

Het CVO Creo biedt in Kortrijk ook tweedekansonderwijs aan. Onlangs vond de proclamatie plaats voor de cursisten.

Onder meer de allereerste cursisten van de opleiding hr-assistent kregen hun diploma uitgereikt. (KD)

The post Cursisten CVO Creo krijgen diploma’s via tweedekansonderwijs is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Inwonende vriend komt elke ochtend thuis met zakken vol horloges, juwelen en werkmateriaal: “Ik wist niet dat het gestolen goederen waren”

Een 61-jarige Oostendenaar is ook in beroep veroordeeld tot twaalf maanden cel. Zijn vriend die bij hem logeerde, ging elke avond weg en kwam ’s morgens terug met zakken vol dure spullen. “Toch had ik geen vermoeden dat het om gestolen goed ging.”
The post Inwonende vriend komt elke ochtend thuis met zakken vol horloges, juwelen en werkmateriaal: “Ik

Lees meer »

Robin Ramaekers en cameraman beschoten, in elkaar geslagen en urenlang ondervraagd in kelder in Beiroet: “Afgelopen 24 uur zijn heftig geweest”

VTM NIEUWS-oorlogsjournalist Robin Ramaekers (49) en zijn cameraman Stijn De Smet (37) zijn afgelopen nacht aangevallen door een twintigtal mannen terwijl ze een reportage aan het draaien waren. De mannen beschuldigden de journalisten ervan spionnen voor Israël te zijn. Bij het incident werd Stijn in zijn been geschoten en liep Robin breuken in zijn gezicht op. Beiden stellen het intussen

Lees meer »

IN BEELD. Rally met exclusieve oldtimers vormt het hoogtepunt van Zoute Grand Prix: “Het zijn allemaal juweeltjes”

Hét hoogtepunt van de Zoute Grand Prix blijft de Zoute Rally by Stow, een race tussen exclusieve oldtimers van minstens 56 jaar oud. Niet de snelste, wél de meest consistente deelnemers eindigen op het podium. Ondertussen kunnen liefhebbers zich op de Zeedijk twee dagen lang vergapen aan 225 kunstwerkjes op wielen. “De vibe hier, die vind je nérgens anders.”

Lees meer »

Ex-boekhoudster Vives Hogeschool krijgt geen straf nadat ze vier jaar lang facturen vervalste: “Ze was blij dat alles aan het licht kwam”

Een 40-jarige ex-boekhoudster van de Vives Hogeschool in Brugge heeft de gunst van de opschorting gekregen na jarenlange huisdiefstal. De vrouw vervalste facturen en maakte de school zo 93.618 euro lichter. Daarmee deed ze thuis allerhande inkopen. De vrouw krijgt dus geen straf, maar moet voorwaarden naleven. “Ik zal alles netjes terugbetalen volgens een afbetalingsplan”, belooft de vrouw.
The

Lees meer »

“Het is heftig. Maar ik koop er rust mee in mijn hoofd”: Candice uit ‘Blind getrouwd’ laat haar eicellen invriezen

Candice Martens (35) — je weet nog wel, de gloedvolle krullenbol uit ‘Blind getrouwd’ jaargang 2020 — heeft een toekomstplan, zo onthulde ze op haar Instagram. Ze laat haar eicellen invriezen. Haar blinde huwelijk met Marijn liep na twee jaar spaak, daten bracht voorlopig geen nieuwe potentiële vader van haar toekomstige kinderen in stelling, dus onderneemt ze zelf maar actie.

Lees meer »

Boze “Nemo” geeft zeemeermin kopstoten in de hoop dat ze weggaat

Doherty Medes, een professionele zeemeermin, heeft dinsdag duidelijk gevoeld dat ze niet welkom was onderwater in Batangas, de Filipijnen. Toen ze aan het zwemmen was, kreeg ze meermaals een kopstoot van een clownvis. “Eerst bleef hij op een afstand, maar van zodra hij zag dat ik dichterbij kwam, werd hij kwaad”, aldus Doherty. Clownvissen staan erom bekend dat ze hun

Lees meer »

Gent krijgt kano- en kajaksteiger vlak bij de Gras- en Korenlei

Gent heeft het ontwerp goedgekeurd voor de heraanleg van de Predikherenlei en de omliggende straten in het historische centrum. Er is een steiger voorzien voor kano’s en kajaks, op een steenworp van de Gras- en Korenlei. De kaaimuur, die nu instabiel is, krijgt een renovatie. De werken kunnen in 2025 starten en zouden anderhalf jaar duren.

Lees meer »

Ook Chiro Sellewie draagt Melissa Depraetere op handen: “Staan echt met open mond te kijken”

Dit was toch wel het jaar van Melissa Depraetere. De Harelbeekse wordt nu beloond voor haar mooie jaar met een ministerpost in de nieuwbakken Vlaamse regering. Bij Chiro Sellewie uit Deerlijk volgen ze het parcours van hun voormalige hoofdleidster alleszins ook met argusogen.
The post Ook Chiro Sellewie draagt Melissa Depraetere op handen: “Staan echt met open mond te

Lees meer »