Cafébaas die vriendin bedriegt met 13-jarig meisje moet niet naar de cel: “Seks gehad in een bestelwagen op de parking van McDonalds”

Een cafébaas uit Lommel heeft zijn eigen vriendin een tijd bedrogen met een 13-jarig meisje uit Turnhout. Zijn partner betrapte hen meermaals samen in bed. “Ik voelde me terug kind en wilde met haar experimenteren alsof het mijn eerste liefje was”, verklaarde de cafébaas. De rechter heeft de man nu veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier jaar. 

Meer krantenkoppen in België

E40 richting kust versperd na drie ongevallen in Beernem

Door drie ongevallen ter hoogte van Beernem is de E40 richting kust momenteel versperd. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum woensdag. In totaal is het daardoor ongeveer een uur aanschuiven.
The post E40 richting kust versperd na drie ongevallen in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zijn er wél getuigen? “Minstens één renster reed bij Muriel Furrer toen ze noodlottige val maakte”

Volgens de Zwitserse krant ‘Blick’, al dagen leidinggevend rond het tragische nieuws, was er wel degelijk minstens één getuige die Muriel Furrer (18) een afwijkend manoeuvre zag maken voor haar noodlottige val in de juniorenkoers op het WK wielrennen. Het nam contact op met de federaties en kreeg bevestigd: de Zwitserse reed niet alleen. Worden de omstandigheden zo ietwat opgehelderd?

Lees meer »

UHasselt, PXL en UCLL willen studenten stimuleren om te carpoolen met nieuw platform: “Je kan er je ideale carpoolmatch mee vinden”

Om studenten op een meer duurzame manier naar de campussen te laten komen, zetten UHasselt en hogescholen PXL en UCLL samen extra in op het promoten van carpoolen. Via het platform Swidg kunnen studenten zich registreren, waarna het algoritme achter Swidg op zoek gaat naar een geschikte carpoolmatch. UHasselt voorziet ook zo’n 80 parkeerplaatsen voor personeelsleden en studenten die willen

Lees meer »

Tuinhier zorgt voor een mooie, groene en frisse gemeente

Traditiegetrouw start Tuinhier Kortemark het najaar met een evaluatie van de voorbije tuinkeuring over Groot-Kortemark. Op dinsdag 24 september werden de prijzen immers bekendgemaakt. Er werden prijzen uitgereikt in de categorie gevels, siertuinen en groenten.
The post Tuinhier zorgt voor een mooie, groene en frisse gemeente appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers en cameraman Stijn zien elkaar terug na dramatische nacht in Beiroet: “We zullen tijd nodig hebben om het allemaal te plaatsen en te verwerken”

VTM NIEUWS-journalist Robin Ramaekers heeft een foto gedeeld waarop hij te zien is samen met cameraman Stijn De Smet. “Na de honderden lieve berichtjes en bezorgde vragen een groet vanuit Beiroet”, schrijft hij in een verklaring. De twee journalisten werden in de nacht van woensdag op donderdag aangevallen door een woedende Hezbollah-militie. De Smet werd in het been geschoten, Ramaekers

Lees meer »

KIJK – Emma Meesseman ziet Europese Supercup wegens supportersrellen uitgesteld worden

De Europese Supercup in het vrouwenbasketbal tussen het Besiktas van Julie Allemand en het Fenerbahçe van Emma Meesseman moest woensdag wegens wangedrag van de Turkse supporters uitgesteld worden. De Europese basketfederatie meldde dat de wedstrijd donderdag om 16 uur (15 uur Belgische tijd) zonder publiek gespeeld zal worden.
The post KIJK – Emma Meesseman ziet Europese Supercup wegens supportersrellen

Lees meer »