Boeing-vliegtuig verliest opnieuw kort na vertrek een wiel

Een Boeing-vliegtuig van United Airlines heeft maandag tijdens het opstijgen opnieuw een wiel verloren. Dat meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. Niemand raakte gewond tijdens de vlucht met een Boeing 757-200 die om 7.16 uur lokale tijd opsteeg vanuit Los Angeles en om 10.10 uur landde op Denver International Airport.

 

Meer krantenkoppen in België

Trump keert terug naar plek waar op hem is geschoten en roept vriend Elon Musk op podium

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is zaterdag teruggekeerd naar Butler (Pennsylvania), de plek waar op hem werd geschoten. Hij noemde schutter een “kwaadaardig monster” en gaf zijn politieke tegenstanders nog maar eens de schuld. Elon Musk sprak de menigte ook toe en zei: “De beste karaktertest is zien hoe iemand zich gedraagt als hij onder vuur ligt”.

Lees meer »

Sean Dhondt ontdekt nieuwe gevoelens dankzij vaderschap: “Bewuste keuze om pas op mijn 40ste papa te worden”

Een nieuwe woonst, een nieuwe job én nieuw leven in huis. De wereld van Sean Dhondt (40) staat helemaal op zijn kop sinds hij en zijn vriendin Maithé Rivera (26) hun eerste kindje verwelkomden. “Maar op een bepaalde manier brengt de chaos ons juist dichter bij elkaar”, klinkt het in ‘TV Familie’. Een openhartig interview over het vaderschap, hun verbouwing

Lees meer »

Israël wist exact waar hij zat en hoe groot zijn bunker was: dood van Hezbollah-leider Nasrallah is resultaat van jarenlang inlichtingenwerk

De Israëlische luchtmacht heeft de afgelopen week binnen 36 uur ongeveer 2.000 doelen getroffen in Libanon. Met als kers op de taart de dood van Hezbollah-leider Hassan Nasrallah (64). Zijn dood en die van andere kopstukken van Hezbollah blijken het resultaat te zijn van jarenlang inlichtingenwerk door de Israëlische geheime dienst.

Lees meer »

Al 160 keer Levensvragen, maar dit verhaal werd nog nooit verteld: “Topjobs, dure titels of glamour ten spijt: miserie overkomt iederéén”

Bijna 160 bekende Vlamingen hebben zich de afgelopen vier jaar voor u bloot gegeven in De Levensvragen van De Wachter — van Jan Mulder, op 2 januari 2021, tot Walter Grootaers, morgen. Het verhaal dat u nog nooit hebt gelezen, is dat van onze reporter Sabine Vermeiren, die ál die gesprekken — meestal urenlang en met sloten koffie — heeft

Lees meer »

Dominiek Vanhoolandt exposeert op Kunstmuur in d’Iefte: “Het is zalig om vanuit niets te vertrekken op een leeg canvas”

Tot en met dinsdag 15 oktober stelt Dominiek Vanhoolandt tentoon op de Kunstmuur in d’Iefte. Het gaat vooral om abstracte werken waarvoor hij de inspiratie haalt uit positieve en negatieve ervaringen in zijn persoonlijke leven.
The post Dominiek Vanhoolandt exposeert op Kunstmuur in d’Iefte: “Het is zalig om vanuit niets te vertrekken op een leeg canvas” appeared first on

Lees meer »

Tegen alles wat woke is: wie is ‘postergirl’ Els van Doesburg, de gedoodverfde opvolgster van burgemeester Bart De Wever?

‘De Wever Van Doesburg 24’ prijkt op een witte sweater die ze op tv draagt. “Heel mijn team heeft er één, maar ik denk dat Bart die vooral in zijn vrije tijd aantrekt.” Els van Doesburg (35) is De Wevers ‘running mate’. Ze kan met haar Hollandse roots burgemeester van Antwerpen worden. En dat zal een conservatieve en vlotgebekte zijn

Lees meer »

Club Brugge-supporter Janis De Zitter (23) ten grave gedragen: “Voor altijd ‘Onze Topper’”

Deze namiddag had het afscheid plaats van overleden Club Bruggesupporter Janis De Zitter. Honderden supporters van Club Brugge zorgden voor een blauw-zwarte erehaag. Janis kreeg een hartverwarmend en respectvol eerbetoon, gedragen door een warm applaus.
The post Club Brugge-supporter Janis De Zitter (23) ten grave gedragen: “Voor altijd ‘Onze Topper’” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Toch nog erfbelasting op 270 miljoen aan schenkingen in 2023

Omdat de ‘verdachte periode’ van drie jaar niet verstreken was voor het overlijden van de schenker, moet bij 4.000 van de 66.000 nalatenschappen in 2023 toch nog erfbelasting betaald worden op 270 miljoen euro aan niet-geregistreerde schenkingen. Dat schrijft De Tijd donderdag op basis van cijfers van de Vlaamse belastingdienst Vlabel.

Lees meer »