Bezoekers van deze toeristische trekpleister mogen geen geld meer in de wensput gooien en het verlies is gigantisch

Een populaire trekpleister in het Britse Bath besloot om in 2022 cashless te gaan. En dus mochten er ook geen munten meer in de wensput gegooid worden. Maar die beslissing ging gepaard met een gigantisch financieel verlies.

 

Meer krantenkoppen in België

Ga stemmen en krijg een gratis fles wijn bij deze drie Tieltse handelaars

Net als bij de vorige verkiezingen bundelen Wouters Kwaliteitsvis, De Smaak Van Kaas en ‘t Dul Kieken de krachten voor een wijnactie op zondag 13 oktober. Dit keer hoef je niet eens je stembrief te tonen om een gratis fles wijn te krijgen.
The post Ga stemmen en krijg een gratis fles wijn bij deze drie Tieltse handelaars appeared

Lees meer »

Twee bestelwagen en woning vatten vuur na ontploffing, volgens buren door molotovcocktail: buurtbewoner naar ziekenhuis

In de Maria-Hendrikastraat in de Brusselse gemeente Elsene zijn zondagochtend twee bestelwagens uitgebrand. Ook een woning liep schade op. Een buurtbewoner moest met rookintoxicatie afgevoerd worden naar het ziekenhuis. Volgens de buren werd een molotovcocktail gebruikt en is het al het vierde incident op korte tijd. De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer »

Gemeentebestuur Middelkerke neemt sterretjesweide in gebruik: “Stilgeboorte is een ingrijpende gebeurtenis”

November staat voor de deur. Dan nemen we met zijn allen de tijd om onze overleden familie en vrienden te herdenken. Op vrijdag 4 oktober nam het gemeentebestuur van Middelkerke de sterretjesweide in gebruik. Deze stilteplaats bevindt zich naast het urneveld op de Middelkerkse begraafplaats en biedt ouders een plek om hun stilgeboren kind te herdenken. Het serene kunstwerk van

Lees meer »

KIJK. Bemanning tanker Rode Zee schiet op explosieve drone voor inslag

Unieke beelden: een olietanker op de Rode Zee werd eerder deze week aangevallen door de Houthirebellen in Jemen. Op online circulerend videomateriaal is te zien hoe de bemanning van het schip probeert een varende drone beladen met explosieven te stoppen. Ze slaagden daar niet in, waardoor het bootje met geweld op de tanker insloeg, zo meldt The Daily Mail.

Lees meer »

Studentenfonds LISA viert tiende verjaardag

Studentenfonds LISA vierde haar tiende verjaardag in de gebouwen van Barco. Het fonds dat kanszoekende studenten wil ondersteunen tijdens hun studies, kan intussen indrukwekkende cijfers voorleggen.
The post Studentenfonds LISA viert tiende verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

KFC Poperinge (2B) heeft nog steeds een perfect rapport: “Na het komende vierluik zijn we een stuk wijzer”

De sfeer is weer opperbest bij KFC Poperinge. Met 15 op 15 staan ze zes punten voor op de tweede. Toch blijven ze voorzichtig met het uitspreken van ambities. De komende weken volgen enkele serieuze testen, met zaterdag de trip naar VK Langemark-Poelkapelle.
The post KFC Poperinge (2B) heeft nog steeds een perfect rapport: “Na het komende vierluik zijn

Lees meer »

Sven de Leijer debuteert als quizmaster in ‘Ik heb het u letterlijk juist gezegd’: “Beetje als in een circus, met 10 camera’s om je heen”

Sven de Leijer neemt zondag de fakkel over van Philippe Geubels als quizmaster in het 2e seizoen van ‘Ik heb het u letterlijk juist gezegd’. Hij wordt geflankeerd door Jade Mintjens, aanvoerster van de vragenmakers, die vorig seizoen ook al van de partij was. "Het was een heel spannende stap, maar ik amuseer me echt", zegt De Leijer. "Nu is

Lees meer »

Politie houdt grote controleactie aan grens met Frankrijk: van De Panne tot Doornik

Langs de Belgisch-Franse grens heeft de politie in de nacht van donderdag op vrijdag een grootschalige controleactie tegen grensoverschrijdende criminaliteit gehouden. Er namen naast de federale politie ook tien lokale politiezones deel. Ook aan de Franse kant van de grens waren er acties.
The post Politie houdt grote controleactie aan grens met Frankrijk: van De Panne tot Doornik appeared

Lees meer »

Opnieuw zware luchtaanvallen in zuiden van Beiroet: “Kandidaat-opvolger Hezbollah was doelwit van nachtelijke aanvallen”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »