Belegger reageert opgelucht op Frans kiesresultaat

10:14 Beleggers lijken er op te vertrouwen dat radicaal-links net als radicaal-rechts niet het soortelijk gewicht heeft om de – erg dure – kiesbeloftes waar te maken. 

Meer krantenkoppen in België

“De handen van Eikeltje werden geblurd, en wij weten waarom”: onze man speurt mee naar naar ‘The Masked Singer’

Na Karl Vannieuwkerke aka Mister Withlove mocht ook Hugo Sigal als De Mike zijn koffers pakken in het vierde seizoen van ‘The Masked Singer’. Maar wie zat er in die andere pakken in die tweede aflevering? Onze man speurt mee en verzamelt alle interessantste hints en theorieën. Hebben de vele kaarsen Feniks verraden? En zit er een ex-speurder in Dame

Lees meer »

Influencer (26) uit Dubai: “Ik wou een bikini dragen dus mijn schatrijke man kocht me een privé-eiland”

Een schatrijke zakenman uit Dubai heeft zijn allerliefste vrouwtje een wel heel opvallend cadeau gegeven. Hij kocht haar een privé-eiland van omgerekend 45 miljoen euro, zodat mevrouw rustig op haar gemak in bikini kan liggen. Dat beweert de vrouw, die geregeld op TikTok uitpakt met haar zeer extravagante luxeleventje, toch zelf. Haar video’s gaan nu viraal.

Lees meer »

Productontwerpbureau Pilipili breidt management én aanbod uit: “Een goed product alleen redt het vaak niet”

Mathias Deswarte (35) en Lukas Costeur (38) kopen zich in bij Pilipili en zijn respectievelijk de nieuwe brand expert en creative director. Daarmee breidt het product design agency zijn expertise uit. “Naast product design bel je Pilipili voor alles van engineering tot marketing, tot de unboxing toe.”
The post Productontwerpbureau Pilipili breidt management én aanbod uit: “Een goed product

Lees meer »

Hoe uitgerekend het prestigeproject van de ‘oogappel’ van Paul Gheysens voor het grootste verlies bij Ghelamco zorgde

Het gaat van kwaad naar erger voor Paul Gheysens en Ghelamco. Met zijn vastgoedimperium zakt hij na nieuw nettoverlies van bijna 200 miljoen euro en – daarnaast – 600 miljoen euro kortlopende schulden nog dieper in de penarie. Extra pijnlijk is dat uitgerekend het prestigeproject van Gheysens’ dochter en oogappel Marie-Julie – ‘The Arc’ in Londen – voor het grootste

Lees meer »