50 jaar huwelijk voor Christine en John

John Decleer (71) en Christine Sinnaeve (71) uit de Bontenstraat in Lichtervelde zijn 50 jaar getrouwd

Op 3 mei 1974 stapten ze in het huwelijksbootje. Ze hebben één dochter, Lieselotte (getrouwd met Dieter Mouton). Er zijn twee kleinkinderen, Brent en Louise.

John werkte bij Televic, als steenkapper bij Maurits Tanghe en in de Coca-Cola-fabriek. Christine heeft lang bij Levi’s gewerkt, daarna was ze schoonmaakster.

Ze tuinieren allebei graag, en wandelen en fietsen vaak.

John is afkomstig van Zwevegem, Christine van Lichtervelde.

The post 50 jaar huwelijk voor Christine en John is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Honderden kinderen voeren actie voor verkeersveiligheid in Antwerpse wijk Kiel: “Worden hier regelmatig bijna aangereden”

Op het Kiel in Antwerpen hebben honderden kinderen actie gevoerd om aandacht te vragen voor de verkeersveiligheid in de wijk. De kinderen, hun ouders en leerkrachten willen ook meer kwalitatieve open ruimte om buiten te spelen. "De infrastructuur is hier volledig op de auto gericht", zegt Bavo Wouters, woordvoerder van burgerbeweging Mobiel Kiel, die de actie organiseerde.

Lees meer »

“Vraag het aan je vrienden”: was Elon Musk op de hoogte van seksueel misbruik 9-jarige door Sean ‘Diddy’ Combs?

Elon Musk reageert op zijn eigen socialemediaplatform X verbolgen op het nieuws dat rapper Sean ‘Diddy’ Combs een 9-jarige zou misbruikt hebben. “Hoeveel mensen uit de industrie wisten hiervan?” Maar een antwoord op zijn bericht haalt zijn verontwaardiging onderuit en insinueert dat Musk meer weet dan hij doet uitschijnen. “Vraag het aan je vrienden, ze zullen het wel weten”, schrijft

Lees meer »

Nieuwe Vlaamse regering zoekt alternatieven voor statiegeld

Statiegeld op blikjes en plastic flesjes staat niet in het nieuw Vlaams regeerakkoord. “We zijn er niet van overtuigd dat dit de goede manier is”, zegt het kabinet van minister van Omgeving Jo Brouns (CD&V) dinsdag aan VRTNWS. De regering onderzoekt of er alternatieven zijn om het zwerfvuil te verminderen.

Lees meer »

Zijn er wél getuigen? “Minstens één renster reed bij Muriel Furrer toen ze noodlottige val maakte”

Volgens de Zwitserse krant ‘Blick’, al dagen leidinggevend rond het tragische nieuws, was er wel degelijk minstens één getuige die Muriel Furrer (18) een afwijkend manoeuvre zag maken voor haar noodlottige val in de juniorenkoers op het WK wielrennen. Het nam contact op met de federaties en kreeg bevestigd: de Zwitserse reed niet alleen. Worden de omstandigheden zo ietwat opgehelderd?

Lees meer »

Staking van Amerikaanse havenarbeiders afgelopen na voorlopig akkoord

De stakende dokwerkers in veertien grote havens aan de Amerikaanse oostkust gaan weer aan de slag. Dat hebben de vakbond en de werkgevers donderdagavond (lokale tijd) laten weten in een gezamenlijke verklaring. De twee partijen hebben een”principeakkoord” bereikt over de lonen en het sociaal akkoord is verlengd tot 15 januari.

Lees meer »

Israëlische grondaanval op Libanon mogelijk “binnen enkele uren”

De Verenigde Staten hebben de positionering van Israëlische troepen waargenomen die suggereert dat een grondaanval op Libanon aanstaande is. Dat vertelde een Amerikaanse functionaris maandag aan persbureau ‘Reuters’. Een ingewijde zegt tegen het Amerikaanse ‘CBS News’ dat een inval “binnen enkele uren kan plaatsvinden”. Die zou bedoeld zijn om infrastructuur van gewapende groepen te verwijderen in het grensgebied. Speciale eenheden

Lees meer »

Genkse kinderarts veroordeeld tot gevangenisstraf van 1 jaar met uitstel voor overlijden 11-jarig meisje: “Grove nalatigheid met noodlottige gevolgen”

Een Genkse pediater is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 1 jaar met uitstel en een boete van 800 euro voor de dood van een 11-jarig meisje. Het meisje overleed aan de gevolgen van diabetes die niet ontdekt werd. De behandelende kinderarts bleef vasthouden aan een verkeerde diagnose en daardoor ging het meisje snel achteruit.

Lees meer »