LIVE NEDERLAND-TURKIJE. Oranje scherper uit de kleedkamer gekomen, maar ontsnapt aan de 0-2

Nederland neemt het op het EK voetbal op tegen Turkije, dé verrassing in deze kwartfinales. Stoot Oranje door of zorgen de Turken voor nog meer sensatie? 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst zijn volledige verhaal na gruwelijke nacht in Libanon: “We zitten op een veilige plek nu”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kunt u het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »

Wereldkampioen met dank aan Kopecky’s veerkracht en de bevreemdende tactiek van Nederland: “Ik krijg er in elk geval veel vragen over”

Na Glasgow, nu Zürich. Voor het tweede jaar op rij de allerbeste van de wereld. Lotte Kopecky (28) wist met haar vreugde geen blijf. Dit helse WK stelde haar weerbaarheid en veerkracht op de proef. Maar ze slaagde met brio. Met dank ook aan die vreemde Oranje-tactiek. (lachend) “Dit was leuk om naar te kijken. Toch?” Reken maar.

Lees meer »

Onze reporter proeft sfeer tijdens pausmis: “Dit waren geen mensen die hoogstens een voet in de kerk zetten als nonkel Jos overleden is”

De paus in een groot stadion: het was een stunt die vooraf met enkele vraagtekens kwam. Werkt dat wel, een man op een handgemaakte stoel, gedurende anderhalf uur? Onze reporter ging de sfeer proeven: “Geen confettikanonnen, wel wierook. Priesters die op de foto gingen als sterren. En een opvallende Delphine. Het pausbezoek eindigde op een hoge noot.”

Lees meer »

Assist van Doku en Engels in de fout: bekijk alle hoogtepunten én samenvattingen van de Champions League, exclusief bij HLN

Een nieuwe Champions League-avond met opnieuw wat Belgen in de hoofdrol. Jeremy Doku leverde een assist af in de ruime overwinning van Manchester City. Celtic-speler Arne Engels deed net hetzelfde, maar ging nadien in de fout en zorgde voor een penalty in de wedstrijd tegen Dortmund. Op HLN krijgt u alle hoogtepunten en samenvattingen te zien uit de Champions League!

Lees meer »