Zes maanden na aanrijding door topchef Nick Bril kan hulpkok Joe nog steeds niet naar huis: “Hij moet met beenprotheses leren stappen”

Na bijna zes maanden in het ziekenhuis mag de overreden hulpkok Joe Claridge (37) het ziekenhuis verlaten. De Brit wacht een lange revalidatie in het centrum in Pellenberg bij Leuven. En dan is het afwachten wanneer hij terug naar huis kan.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe details over koningin Letizia’s vermeende affaire overschaduwen militaire ceremonie van prinses Leonor

Een nieuwe stap in haar militaire opleiding: prinses Leonor (18) van Spanje is woensdag benoemd tot onderofficier tijdens een officiële ceremonie. Aanwezig en apetrots waren haar ouders koning Felipe (56) en koningin Letizia (51). Ze leken zorgeloos, terwijl er enkele uren voor de ceremonie een explosief interview heeft plaatsgevonden met de vermeende minnaar van Letizia. Jaimie Del Burgo, tevens haar

Lees meer »

Sterkte aan de nieuwe premier van Nederland

“Dat de Nederlandse oppositie premier Dick Schoof zou proberen pakken op zijn afgemeten ambtelijke stijl en onervarenheid als debater, was te verwachten”, schrijft politiek journalist Astrid Roelandt. “Maar als de meerderheid hem hetzelfde verwijt, dan moet ze toch vooral in eigen boezem kijken. Als je een ‘felle bek’ wil, zet er dan een doorwinterde politicus en geen ambtenaar.”

Lees meer »

“Ik had diarree en legde daarom mijn GSM weg”: geen straf voor voyeur (35) die dames filmt in toiletten, wel vijf jaar burgerrechten kwijt

Een 35-jarige man uit Nieuwpoort die verschillende dames stiekem heeft gefilmd in toiletten op het strand van Nieuwpoort en Koksijde is schuldig bevonden door de rechter. De man krijgt evenwel geen straf, maar de gunst van de opschorting. Hij is wel voor 5 jaar zijn burgerrechten kwijt en moet één slachtoffer 1.000 euro schadevergoeding betalen. “Het was een bijzonder vies

Lees meer »

Huiveringwekkende beelden tonen hoe haaien bloedende vrouw ‘stalken’ na aanval voor Amerikaanse kust

Tijdens de nationale feestdag in de Verenigde Staten speelde zich donderdag een huiveringwekkende situatie af. Vier strandgangers die voor de kust van South Padre Island in Texas aan het zwemmen waren, werden aangevallen door haaien. Twee van hen raakten zwaargewond en twee anderen konden nog op tijd uit het water springen. Op sociale media gaan beelden rond van de twee

Lees meer »

Partij van Wilders naar nieuwe radicaalrechtse alliantie met Orban in Europees Parlement: “Wij houden van ons land. Sterk en soeverein”

De Nederlandse uiterst rechtse partij PVV van Geert Wilders sluit zich in het Europees Parlement aan bij Patriots for Europe, de nieuwe politieke familie waarvan de Hongaarse premier Viktor Orban medeoprichter is. Dat meldt partijleider Geert Wilders in een bericht op X. De PVV behaalde bij de Europese verkiezingen van vorige maand zes zetels.

Lees meer »

Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest

De kieslijst van Vlaams Belang Zedelgem is bijna volledig, kondigde de partij tijdens haar tuinfeest aan. De 27 vertrouwde en nieuwe kandidaten willen de straat op en luisteren naar wat anders kan. Op 13 oktober verwacht Vlaams Belang een zetelwinst, voor meer inspraak voor de Zedelgemnaar.
The post Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest appeared first

Lees meer »