Wie is IShowSpeed, de YouTuber die overal waar hij komt voor chaos zorgt (ook in Technopolis)?

Hij duikt tegenwoordig te pas (en te onpas) op in de media: IShowSpeed. In Amsterdam werd de bekende influencer vorige week nog belaagd door honderden fans, in Noorwegen gelijkaardige taferelen. En een ‘geheim’ bezoek aan Technopolis lokte zoveel volk dat de politie moest tussenkomen. Maar wie is die man toch? En wat maakt hem zó populair? 

Meer krantenkoppen in België

Philipsen heeft niks gebroken bij val, maar baalt wel: “Niet kunnen sprinten én geen punten voor groen”

Het is een absolute baaldag geworden voor Alpecin-Deceuninck. Japser Philipsen (26) had zijn zinnen gezet op de etappezege, maar de ‘Vlam van Ham’ kwam in de slotfase ten val en kon niet meedingen naar de overwinning. Manager Philip Roodhooft vreesde eventjes voor een opgave, maar Philipsen kan morgen zijn Tour verderzetten. “De schade beperkt zich tot vandaag niet kunnen sprinten.”

Lees meer »

Automobiliste dringt zelf aan op alcoholslot na nieuwe alcoholintoxicatie, maand na veroordeling: “Ik wil me bewijzen”

Amper een maand na een vorige veroordeling kon een 34-jarige automobiliste in Moen bij Zwevegem opnieuw met een glas teveel achter het stuur geklist worden. Alhoewel het niet nodig was, drong ze samen met haar advocaat zelf aan op een alcoholslot.
The post Automobiliste dringt zelf aan op alcoholslot na nieuwe alcoholintoxicatie, maand na veroordeling: “Ik wil me bewijzen”

Lees meer »