Twee bekende actrices komen mogelijk in nauwe schoentjes na onderzoek rond Matthew perry’s dood: “Ze hielpen elkaar aan drugs”

Twee vrouwelijke bekendheden zijn genoemd in het onderzoek naar de dood van Matthew Perry. Volgens een bron aan ‘InTouch’ zou onder meer Brooke Mueller, de ex van Charlie Sheen, al meermaals door de politie zijn verhoord. Wie de tweede persoon in kwestie is, is momenteel niet duidelijk. 

Meer krantenkoppen in België

De tijdritparel van wereldkampioen Remco Evenepoel ontleed: “Dit koop je als gewone mens niet. Tenzij je superrijk bent”

Kleren maken de man. Maar in een individuele tijdrit is dat toch vooral de fiets. Met dit exemplaar doet Remco Evenepoel vandaag in de Bourgogne een gooi naar zijn allereerste Touretappezege ooit. Exclusief voor ons ontleedt Nicolas Coosemans, Technical & Development Manager bij Soudal Quick-Step, het pareltje tot in detail. Component per component.

Lees meer »

Van zeepje in de badkamer tot een portier aan de deur: volgens deze criteria krijgen Vlaamse hotels hun sterren

Hotel La Réserve in Knokke behoort tot de weinige hotels in ons land met de allerhoogste classificatie: vijf sterren superior. Maar wat houdt dat precies in? En worden hotels in het buitenland net zo streng beoordeeld? Wij geven een overzicht van de specifieke voorwaarden per sterrenniveau. Professor Toerisme Jan van der Borg schat in wat deze sterren nog waard zijn.

Lees meer »

Jongen van 13 uit Gent sinds juni vermist

Een jongen van 13 die in de Gentse deelgemeente Ledeberg woonde, is al sinds 1 juni spoorloos. Dat melden het parket Oost-Vlaanderen en de federale politie in een opsporingsbericht in samenwerking met Child Focus.

Lees meer »

Bart doet dochter tickets voor Taylor Swift cadeau, zij maakt voorbereidende cursus: “Ik wist niet dat het zo complex was”

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift is momenteel bezig aan een tour door Europa. Binnenkort gaan ook Bart en Merel De Waele uit Gent kijken. Het is een cadeautje voor dochterlief, maar zij wil geen mal figuur slaan met haar vader aan haar zijde. En dus ontwierp Merel een PowerPoint, een spoedcursus Taylor Swift. VTM NIEUWS ging kijken hoe goed papa

Lees meer »

Hitterecords sneuvelen in extreme hittegolf VS

De extreme hittegolf die delen van de Verenigde Staten in zijn greep heeft, houdt nog aan tot zeker halverwege deze week. Nadat in Las Vegas en Death Valley afgelopen weekend al hitterecords sneuvelden, verwacht de National Weather Service (NWS) dat er deze week meer records aan diggelen gaan.

Lees meer »

Café Den Hert verhuist voor één dag naar Heule-Watermolen

Het populaire Heulse allround café Den Hert, bekend voor zijn weekendambiance, sluit vrijdag 5 juli voor één dag zijn café. Ze verhuizen naar Heule-Watermolen ter gelegenheid van de jubelfeesten. Dit weekend verkiezen ze daar tijdens de 80ste Watermolenfeesten het 60ste Tineke van de Watermolen.
The post Café Den Hert verhuist voor één dag naar Heule-Watermolen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen wijnopener bij de hand? Zo krijg je de fles toch open

Wat als… je een flesje wijn wil openen, maar geen wijnopener bij de hand hebt? Dan haal je een paar kaarsen uit, want ook daarmee krijg je de kurk van een wijnfles. Dat hebben enkele mannen uitgeprobeerd. “Je moet wel een klein beetje geduld hebben”, klonk het achteraf. “Pas na een dikke minuut konden we de fles ontkurken.”

Lees meer »

Zomerhit-nominatie en videoclip voor ‘Zomerlicht’ van Garry Hagger, die weldra zijn nieuwe single tot twee keren toe komt zingen in Waregem

Met ‘Zomerlicht’, zijn gloednieuwe zomersingle, is Garry Hagger één van de 20 Zomerhit-finalisten die in augustus hun opwachting maken in het VRT 1-programma. “In meer dan 30 jaar carrière is het de eerste keer dat ik met een liedje genomineerd ben voor die prijs en dat doet ontzettend veel deugd. Sinds de release van ‘Alles Wat Ik Wil’ twee jaar

Lees meer »