Sportweekend bij zomerbar Barra Dentra

Barra Dentra, de kindvriendelijke zomerbar op het einde van de Graaf Karel de Goedelaan (waar de extra kermislocatie werd ingericht voor de Paasfoor), vertoont de sportzomer op groot scherm. Met dit weekend kwartfinales EK en Tour de France.

Vrijdag gaat Barra Dentra open vanaf 15 uur om de tijdrit van Tour de France te vertonen. Gevolgd door de kwartfinales van het EK: Spanje – Duitsland om 18 uur en Portugal – Frankrijk om 21 uur. Zaterdag gaat de zomerbar al open vanaf 11 uur. Om 14 uur toont uitbater Dries Vantomme de heuvelrit van Tour de France, opnieuw gevolgd door de kwartfinales van het EK: Engeland – Zwitserland om 18 uur en Nederland – Turkije om 21 uur. Zondag gaat Barra Dentra opnieuw open om 11 uur en staat de spectaculaire gravelrit van Tour de France gepland om 13 uur.

Voor de kinderen is er animatie voorzien met onder andere een springkasteel en kleuterfietsen.

The post Sportweekend bij zomerbar Barra Dentra is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zij woont weer permanent aan zee: hoe kleine barsten tot breuk tussen Karl Vannieuwkerke (53) en Caroline (38) leidden

Niet langer een koppel, niet langer zakenpartners. Zes jaar na hun eerste ontmoeting in Diksmuide en amper negen maanden na de geboorte van hun tweede kindje gaan Karl Vannieuwkerke (53) en Caroline Vereenooghe (38) elk hun eigen weg. Dat werd bevestigd aan onze redactie. Het nieuws komt niet geheel onverwacht en werpt meteen een nieuw licht op enkele markante beslissingen

Lees meer »

Vrouw (24) mag dag na fataal ongeval ziekenhuis verlaten maar sterft paar uur later thuis: autopsie moet meer duidelijkheid brengen

Een 24-jarige vrouw uit Turnhout is zondagnamiddag overleden in haar woning. De avond ervoor was ze nog betrokken bij een aanrijding in het Nederlandse Baarle-Nassau. Daarbij had een 41-jarige vrouw uit Minderhout het leven gelaten. Het gerecht laat een autopsie uitvoeren om de precieze doodsoorzaak van het slachtoffer te achterhalen.

Lees meer »

Na 2,5 jaar bij Standard is Gilles Dewaele (28) terug bij KV Kortrijk: “Ik vind alles aan deze club mooi. En dat meen ik oprecht”

Tijdens zijn eerste passage in het Guldensporenstadion, van augustus 2020 tot januari 2022, werd Gilles Dewaele op handen gedragen door de supporters omwille van zijn winnaarsmentaliteit en zijn fysieke impact op de rechterflank. “Ik voel mij thuis bij KVK”, zegt hij. “Nu wil ik een nog mooier tweede hoofdstuk aan mijn verhaal hier schrijven.”
The post Na 2,5 jaar

Lees meer »

Boeing pleit schuldig aan fraude in dossier rond dodelijke crashes met 737 MAX-toestellen

De Amerikaanse vliegtuigfabrikant Boeing pleit schuldig aan fraude in het dossier van 2 dodelijke vliegtuigcrashes met Boeing 737 MAX-toestellen, omdat het de voorwaarden van een eerdere schikking geschonden heeft. Daar kan een boete tot bijna een half miljard dollar aan vasthangen, meldt het Amerikaanse ministerie van Justitie. Met de deal vermijdt Boeing een publiekelijk strafproces.

Lees meer »

Jongeman haalt levensgevaarlijke stunt uit op trein

Een jongeman heeft zondag een levensgevaarlijke stunt uitgehaald op een treinrit in de Ardennen. Hij hing schijnbaar ontspannen achterop een rijdende trein tussen Sy en Hamoir in de provincie Luik. ASTB, een vakbond voor treinbestuurders, wil dat een onderzoek wordt geopend.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. VN: Al 1,9 miljoen mensen ontheemd in Gaza – Israëlische luchtaanvallen op Khan Younis en Rafah na evacuatiebevel

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten, zij moeten nu opnieuw op de vlucht. Dinsdag voerde het Israëlische leger meteen meerdere luchtaanvallen uit op beide plekken. Een ziekenhuisbron in Khan Younis meldt acht doden en

Lees meer »