‘Premier Keir Starmer zal geen wittebroodsweken worden gegund’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Banken en parket Antwerpen waarschuwen voor fraude door kaartophalers

Bankenfederatie Febelfin en het parket van Antwerpen waarschuwen voor fraude door zogenaamde kaartophalers. Daarbij doen criminelen zich voor als bankmedewerkers en proberen ze thuis langs te komen om de bankkaart en pincode van slachtoffers in handen te krijgen. Het parket van Antwerpen ziet een stijging van het aantal feiten en verwacht een piek tijdens de zomervakantie. Vooral de oudere bevolking

Lees meer »

Motorcrosser uit Wingene overlijdt na val op circuit van Komen-Waasten

Zaterdagnamiddag kwam een motorrijder zwaar ten val op het motorcrosscircuit van Komen-Waasten. De toegesnelde hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar hulp kon niet meer baten. De motorcrosser overleed ter plaatse.
The post Motorcrosser uit Wingene overlijdt na val op circuit van Komen-Waasten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Snelbouw is de enige optie: onze eersteklassers tellen af naar start competitie

Wat vliegt de tijd: binnen drie weken trapt Club Brugge het nieuwe voetbalseizoen alweer op gang tegen KV Mechelen. De clubs zullen nauwelijks een maand voorbereiding hebben gehad. Maar hoe staan de drie West-Vlaamse eersteklassers er vandaag voor? Een overzicht van de snelbouw bij Club, Cercle en Veekaa.
The post Snelbouw is de enige optie: onze eersteklassers tellen af

Lees meer »

Bekende Iraanse activiste ter dood veroordeeld

De Iraanse Sharifeh Mohammadi heeft op de vooravond van een tweede verkiezingsronde in Iran de doodstraf opgelegd gekregen wegens haar banden met een onafhankelijke vakbond. “Het regime probeert alle activisten het zwijgen op te leggen.”

Lees meer »

Pauline Bayart krijgt trofee van Belofte van het jaar

Net voor de oefenwedstrijd van de Belgian Cats in de Lange Munte ontving Pauline Bayart een aandenken als Belofte van het jaar. Als speelster van Waregem en Young Cat kreeg ze een erezitje op de match van de Cats tegen China, geflankeerd door haar trotse ouders.
The post Pauline Bayart krijgt trofee van Belofte van het jaar appeared first

Lees meer »