LIVE FORMATIE. CD&V-voorzitter Mahdi: “Kunnen niet tekenen voor hele zware, kille besparingen in gezondheidszorg”

Volg de laatste updates over de formatie en ander politiek nieuws op de voet in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem

Woensdagnamiddag rond halfvier gebeurde op de E403 in Loppem een zwaar ongeluk. Een trekker-oplegger die in de richting van Kortrijk reed, kreeg er een klapband. Er was voor de chauffeur geen houden aan en het gevaarte kwam op zijn zij tegen de vangrail terecht.
The post Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem appeared

Lees meer »

Opschudding tijdens gemeenteraad Kuurne: “Dit is normvervaging en graaipolitiek”

De Kuurnse gemeenteraad van 4 juli verliep erg routineus, maar het venijn zat in de staart. Tijdens de variaronde startte Tom Leece (Nieuw Kuurne) een aanval naar de burgemeester en zijn schepencollege. Hij had namelijk de onkosten van de afgelopen drie jaar ingekeken en was tot enkele opmerkelijke vaststellingen gekomen, aldus Leece zelf. “Wat doen taarten, pralines of sponsoring van

Lees meer »

Boete dreigt voor artsen die te veel antibiotica voorschrijven

Alle huisartsen die de afgelopen vijf jaar antibiotica hebben voorgeschreven, kregen deze week een brief van de ziekteverzekering (Riziv) in de brievenbus. Daarin staat hoe vaak ze de medicijnen hebben voorgeschreven, en of ze zich daarmee aan de richtlijnen hebben gehouden, zo staat vandaag in ‘De Standaard’.

Lees meer »

De grasmat is een weide in het Pierre Cornelisstadion: “Dit is absurd”

Hallucinante beelden in het Pierre Cornelisstadion van Eendracht Aalst. Het gras is er – net zoals op jeugdcomplex Zandberg – al lange tijd niet gemaaid. Van een grasmat is geen sprake meer, het lange gras waait mee met de wind. Een rondgang door het stadion levert nog wel meer vreemde beelden op: in de business seats ligt een dode half

Lees meer »

Veurnse winkelstraten in fleurig zomers jasje

Stad Veurne en handelsvereniging Veurne Toe koer namen samen het initiatief om de Veurnse winkelstraten nog aantrekkelijker te maken met een kleurige, fleurige invulling.
The post Veurnse winkelstraten in fleurig zomers jasje appeared first on KW.be.

Lees meer »