KIJK. “Leuk jullie allemaal te zien”: fans gaan uit hun dak wanneer Taylor Swift hen in het Nederlands verwelkomt

Taylor Swift (34) werd in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam door duizenden gillende fans, die allemaal kleurrijk zijn uitgedost, begroet. De fans die als een van de eersten naar binnen mochten, stonden daar al sinds de vroege ochtenduren. 

Meer krantenkoppen in België

“Twee weken revalidatie en ze zijn er weer bovenop”

Deze drie soldaten komen er al bij al nog goed vanaf. Ze kregen weliswaar verschillende granaatscherven in hun lichaam, maar door hun schermvest werden geen ­vitale organen geraakt. “Twee weken revalidatie en ze zijn er weer bovenop. En dan krijgen ze doorgaans nog een maand ­vakantie”, zegt dokter Alexander. Hij is een van de tien dokters op deze medische post,

Lees meer »

Naar het pretpark met het gezin? Dat kost je minstens 178,30 euro, maar Plopsaland is iets goedkoper dan vorig jaar

Een dagje in een West-Vlaams pretpark kost je deze zomer net iets meer dan vorig jaar of toch in de meeste pretparken. Bellewaerde Park is het enige pretpark dat dit jaar hun ticketprijzen lichtjes verhoogde. Het eten in Plopsaland werd iets goedkoper. In Boudewijn Seapark daarentegen werd het menu een tikkeltje duurder.
The post Naar het pretpark met het

Lees meer »

Filou Oostende bereidt zich voor op nieuwe seizoen: “Met creativiteit en continuïteit strijden voor Fantastic 14”

Enkele weken na een nieuwe landstitel – de dertiende op rij, meteen de 25ste op het palmares van BCO – bereidt ‘s lands meest gelauwerde basketclub ooit zich al voor op een nieuw topseizoen in Oostende.
The post Filou Oostende bereidt zich voor op nieuwe seizoen: “Met creativiteit en continuïteit strijden voor Fantastic 14” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Publicatie ‘Het geheugen als gebouw’ versterkt gelijknamige expo in Zwerfruimte Poortersloge in Brugge

Voor de groepstentoonstelling ‘Het geheugen als gebouw’ brengt Cultuurcentrum Brugge zes kunstenaars met Brugse roots samen in Exporuimte Poortersloge, tijdens Triënnale Brugge 2024 voor de gelegenheid omgedoopt tot Zwerfruimte Poortersloge. Bij de tentoonstelling hoort ook een boek met dezelfde titel.
The post Publicatie ‘Het geheugen als gebouw’ versterkt gelijknamige expo in Zwerfruimte Poortersloge in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »