Kamping Kitsch start eigen radiozender samen met Topradio: “Humor die zo flauw is dat je erom moet lachen”

Kamping Kitsch Club lanceert, in samenwerking met Topradio, een eigen radiozender: Radio Kamping Kitsch Club. De online zender is enkel online te beluisteren via de link: Radio Kamping Kitsch Club en gaat van start op zaterdagnamiddag om 16.00 uur.

Verwacht een unieke mix van muziekstijlen helemaal in lijn met de kenmerkende sound van het festival. Luisteraars kunnen genieten van een brede selectie muziek, variërend van festival bangers, jump tot schlagers.

Achter de microfoon bevinden zich de bekende hosts MC Drummer en Johny Overdrive, die elk hun eigen programma zullen presenteren. “Met deze hosts aan het roer kun je je verwachten aan het onverwachte en de meest verrassende momenten op de radio”, klinkt het bij de organisatie.

Flauwe humor

MC Drummer: “Radio Kamping Kitsch Club is altijd prijs, een stortvloed aan waanzinnige hits, kitscherige verhalen en humor die zo flauw is dat je erom moet lachen. Zet je schrap want dit is de radio waar iedereen altijd heeft naar uitgekeken.” Johny Overdrive vult aan: “Neem je collega bij de hand en dans die polonaise bij de meeste absurde radio van het land: Radio Kamping Kitsch Club.”

Daarnaast is er in de avondblokken ook plaats voor de muziek van de verschillende stages van Kamping Kitsch Club, zoals de Terror Tente, Spoilerroom, en het Oktoberfist Fest.

De dertiende editie van Kamping Kitsch Club vindt plaats op 17 augustus op de Lange Munte in Kortrijk.

The post Kamping Kitsch start eigen radiozender samen met Topradio: “Humor die zo flauw is dat je erom moet lachen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Tentoonstelling brengt verhalen van afgebrande Sint-Niklaaskerk naar boven: “Iedereen weet nog waar hij die dag was”

Het HEY Museum in Knokke-Heist is sinds deze week een unieke tentoonstelling rijker. Bezoekers ontdekken er de geschiedenis en verhalen van de in 2013 afgebrande Sint-Niklaaskerk. Zo is onder andere het skelet van de ‘oudste Westkapellenaar’ te zien tijdens de expo. “Opgegraven tijdens het archeologisch onderzoek na de brand”, zeggen curatoren Gerry De Mol en Frederik Roelens.
The post

Lees meer »

Hilde Crevits legt voor vijfde keer eed af als minister: “Mijn ouders en schoonvader hebben me altijd gezegd dat ik moest doorgaan”

Vandaag legde CD&V-politica Hilde Crevits (57) uit Torhout de eed af in het Vlaams parlement om opnieuw minister te worden in de Vlaams regering. Het is al de vijfde keer dat Crevits de taak op zich neemt. Na een bewogen periode, waarin ze haar beide ouders en schoonvader verloor, kijkt ze met een vastberaden blik vooruit. “Vandaag was voor mij

Lees meer »

Boze “Nemo” geeft zeemeermin kopstoten in de hoop dat ze weggaat

Doherty Medes, een professionele zeemeermin, heeft dinsdag duidelijk gevoeld dat ze niet welkom was onderwater in Batangas, de Filipijnen. Toen ze aan het zwemmen was, kreeg ze meermaals een kopstoot van een clownvis. “Eerst bleef hij op een afstand, maar van zodra hij zag dat ik dichterbij kwam, werd hij kwaad”, aldus Doherty. Clownvissen staan erom bekend dat ze hun

Lees meer »

Vlaamse regering wil enkelband met alcoholmeter invoeren: “Zou nut kunnen bewijzen bij misdrijven waar alcohol rol speelde”

Een enkelband die je alcoholgebruik detecteert – het klinkt misschien als sciencefiction, maar de nieuwe Vlaamse regering wil het werkelijkheid maken. Het toestel werd al getest in het buitenland, zat rond de enkels van meerdere Hollywoodsterren en blijkt verbazingwekkend efficiënt te zijn. Hoe werkt zo’n alcohol-enkelband en wie zal het moeten dragen?

Lees meer »

Hoe een natuurfenomeen als orkaan Helene uitgroeit tot onderwerp van de kiescampagne voor het Witte Huis

President Joe Biden en vicepresident Kamala Harris hebben het rampgebied in het zuidoosten van de VS bezocht waar orkaan Helene verwoesting heeft gezaaid. Eerder had de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump het gebied ook bezocht. De politici spreken hun steun uit voor de getroffen bevolking, maar de orkaan maakt intussen ook deel uit van hun verkiezingscampagnes.

Lees meer »

Gastenlijst van P. Diddy’s seksfeestjes blijkt die van online inzamelactie tijdens coronapandemie te zijn

Op sociale media gaat een video van de Amerikaanse rapper en producer Sean ‘Diddy’ Combs viraal. Combs is recent opgepakt op verdenking van mensenhandel met seksuele uitbuiting en afpersing. In de video noemt hij tientallen namen van beroemdheden als Drake, Oprah Winfrey, Justin Bieber en Lizzo, die aanwezig zouden zijn geweest op feestjes waar mogelijk vrouwen misbruikt werden. In werkelijkheid

Lees meer »

Gent-Wevelgem en Ypres Rally verdelen lijsttrekkers in twee kampen: “Is dat nog wel van deze tijd?”

Moet de start van Gent-Wevelgem in Ieper blijven? Dat is een van de grootste twistappels in deze verkiezingscampagne. En wat dan met de rally? Het is duidelijk dat de lijsttrekkers van de vier grootste lijsten niet op één lijn zitten als het over evenementen gaat. Ook de eindejaarsperiode wil iedereen anders invullen.
The post Gent-Wevelgem en Ypres Rally verdelen

Lees meer »

OverKop Zuid-West-Vlaanderen presenteert de driedelige podcast ‘OverKop Ongefilterd’

In de podcast staat (mentaal) welzijn centraal. “Samen met medialab Quindo werkten we aan een drieluik waarin jongeren openhartig praten over verbinding. In de Week van de Geestelijke Gezondheidszorg wordt de eerste aflevering gelanceerd”, zegt Rani Vandevyvere, coördinator van OverKop Zuid-West-Vlaanderen
The post OverKop Zuid-West-Vlaanderen presenteert de driedelige podcast ‘OverKop Ongefilterd’ appeared first on KW.be.

Lees meer »