Jasper Philipsen biedt excuses aan aan Wout van Aert: “Ik wilde hem niet in de dranghekken rijden”

Jasper Philipsen heeft zich daags na het sprintincident met Wout van Aert verontschuldigd bij z’n landgenoot. “Ik wil elke sprint winnen, maar niet ten koste van de veiligheid van een andere renner.” 

Meer krantenkoppen in België

Zij woont weer permanent aan zee: hoe kleine barsten tot breuk tussen Karl Vannieuwkerke (53) en Caroline (38) leidden

Niet langer een koppel, niet langer zakenpartners. Zes jaar na hun eerste ontmoeting in Diksmuide en amper negen maanden na de geboorte van hun tweede kindje gaan Karl Vannieuwkerke (53) en Caroline Vereenooghe (38) elk hun eigen weg. Dat werd bevestigd aan onze redactie. Het nieuws komt niet geheel onverwacht en werpt meteen een nieuw licht op enkele markante beslissingen

Lees meer »

Tennisser Zizou Bergs geplaatst voor Olympische Spelen: “Zullen met plezier afreizen naar Parijs”

Opluchting in het Belgische tenniskamp: met Zizou Bergs neemt deze zomer toch een landgenoot deel aan het olympische enkelspel. Dankzij een aantal afzeggingen haalde hij nipt de hoofdtabel. In het dubbelspel zijn het duo Sander Gillé en Joran Vliegen geselecteerd door de Internationale Tennisfederatie. Zij zien Parijs 2024 als een hoog doel, in tegenstelling tot Elise Mertens die zelf verzaakte

Lees meer »

Kamping Kitsch deelt 120 gratis tickets uit aan ouders van kinderen met C-attest: “Beloning voor die nieuwe lading buizen in je kelder”

De storm van de jaarlijkse rapportenslag is ondertussen al gaan liggen, behalve in Kortrijk dan. Daar leverde de hilarische wedstrijd van Kamping Kitsch meer dan 120 winnaars op. Ouders van kinderen die een C-attest hadden, mochten dat doorsturen en ze kregen dan gratis tickets voor het grootste verkleedfestijn van de Lage Landen.
The post Kamping Kitsch deelt 120 gratis

Lees meer »

Oproep | gebruikt u benzodiazepines?

Benzodiazepines worden vaak voorgeschreven omdat ze kalmerend werken, de slaap bevorderen of angsten remmen. Veel Belgen maken er gebruik van. Er wordt evenwel gewaarschuwd voor het verslavende karakter van deze middelen en voor mogelijke bijwerkingen. De overheid probeert het gebruik terug te dringen.

Lees meer »