In Wervik gestolen camionette van Winfera leeg teruggevonden in de buurt van Rijsel

In alle miserie door de opstoot van de criminaliteit in de grensstad Wervik is er toch ook wel goed nieuws. De in de Geluwestraat in Wervik gestolen camionette van de firma Winfera uit Kortrijk is teruggevonden in Villeneuve d’Ascq, in de buurt van Rijsel. De diefstal vond plaats in de nacht van 23 op 24 mei.

“Onze topper is weer thuis”, zo staat het te lezen op de Facebookpagina van Winfera. “Weliswaar met een bluts en een buil en zonder zijn waardevolle inhoud; het kostbare precisiegereedschap van onze renovatie-specialisten. Maar het blijft een onverwacht en blij weerzien, dus een dikke dankjewel aan iedereen die mee heeft gezocht, gedeeld en gesteund. Jullie zijn geweldig.”

De bestelwagen bevatte veel werkmateriaal ter waarde van ongeveer 50.000 euro. De zware ladder op het dak van de camionette hebben de daders laten liggen. Winfera heeft in ons land diverse vestigingen en plaatst ramen en deuren.

(ED)

The post In Wervik gestolen camionette van Winfera leeg teruggevonden in de buurt van Rijsel is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Deloitte België plant 900 aanwervingen

Deloitte België wil in zijn boekjaar 2024-2025, dat op 31 mei afloopt, zo’n 900 nieuwe mensen aanwerven. Deels gaat het om de vervanging van vertrekkers, deels om een uitbreiding van het personeelsbestand, zegt het audit- en consultancybedrijf bij de voorstelling van zijn jaarresultaten.

Lees meer »

Netanyahu liet afluisterapparatuur achter in privétoilet van Boris Johnson, suggereert Britse ex-premier

Boris Johnson (60) beschuldigt de Israëlische premier Benjamin Netanyahu (74) ervan afluisterapparatuur te hebben achtergelaten op een wel heel opmerkelijke plaats: Johnsons privétoilet in het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat onthult de ex-premier in zijn nieuwe boek. Het veiligheidsteam van Johnson vond de apparatuur naar verluidt terug nadat Netanyahu het toilet had gebruikt.

Lees meer »

Nieuwbouwwoningen op laagste peil in kwarteeuw

In de eerste helft van dit jaar is het aantal verleende vergunningen voor nieuwbouwwoningen en -appartementen in Vlaanderen naar het laagste peil in een kwarteeuw gezakt. Dat blijkt vandaag uit een analyse van ‘De Tijd’ op basis van gegevens van het Belgische statistiekbureau Statbel.

Lees meer »

Laure Verbeke wil burgemeesters uitdagen tijdens unieke sportchallenge

Op maandag 7 oktober wordt sportcoach Laure Verbeke uit Vlamertinge 30 jaar en dat wil ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Tijdens de opendeurdag van haar zaak kan je het op sportief vlak opnemen tegen de burgemeesters van Ieper en Poperinge.
The post Laure Verbeke wil burgemeesters uitdagen tijdens unieke sportchallenge appeared first on KW.be.

Lees meer »

KSV Rumbeke en vzw Rista realiseren samen het project ‘Sporten op Water’: “Onder nieuwe padelvelden ligt waterbuffer van 680.000 liter”

Op het sportpark in Rumbeke werd vrijdagavond het project ‘Sporten op Water’ officieel geopend. Voetbalclub KSV Rumbeke en vzw Rista sloegen de handen in elkaar om op de site een nieuw kunstgrasveld voor de voetbalclub en een padelhal voor tennis-en padelclub Rumbeke te realiseren.
The post KSV Rumbeke en vzw Rista realiseren samen het project ‘Sporten op Water’: “Onder

Lees meer »

Eerste fase trompetaansluiting A19-R8 officieel afgerond, afrit vanuit Marke richting Ieper nu berijdbaar: “Historisch moment”

Vandaag omstreeks 13 uur 30 konden de eerste automobilisten de nagelnieuwe afrit op de R8 richting Ieper en Menen via de trompetbrug nemen. Fase 1 van de nu al twee jaar durende werken van de trompetaansluiting is daarmee afgerond. Burgemeester van Kortrijk Vincent Van Quickenborne (TBSK) en Wevelgems burgervader Jan Seynhaeve (cd&v 8560) spreken over een historisch moment.
The

Lees meer »