Horrorvakantie in Italië: moeder (41) maakt fatale val uit kabelbaan voor ogen van haar gezin

Toen de Italiaanse Margherita Lega (41) en haar gezin een dorpje in de Italiaanse Alpen wilden bezoeken, liep het tragisch mis. Ze viel zo’n 150 meter naar beneden van een kabelbaan en overleefde de val niet. Haar man en kinderen zagen alles gebeuren. 

Meer krantenkoppen in België

Fouten zoeken voor je plezier: deze peter en meters zetten onze wandel- en fietsnetwerken op punt

Westtoer huldigde 624 vrijwilligers naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van het meter- en peterprogramma. Zij controleren hun traject minutieus en zorgen er zo voor dat de miljoenen recreanten die jaarlijks komen wandelen en fietsen in West-Vlaanderen optimaal kunnen genieten.
The post Fouten zoeken voor je plezier: deze peter en meters zetten onze wandel- en fietsnetwerken op punt appeared

Lees meer »

Twee jubilea tijdens Watermolenfeesten in Heule: “Feeststraat met toeters en bellen”

80 jaar Watermolenfeesten, verkiezing 60ste Tineke van de Watermolen: dat wordt knallen. Onder de vleugels van de kersverse voorzitter Pascal Verhamme laat het feestcomité een nieuwe wind waaien door Heule-Watermolen. “Het wordt anders. We willen alle Watermolenaren meer betrekken in het feestgebeuren en dat doen we met een aantrekkelijk programma.”
The post Twee jubilea tijdens Watermolenfeesten in Heule: “Feeststraat

Lees meer »

Johan Boskamp over Oranje, Tedesco en zijn pensioen als analist: “Nederland heeft geen enkele speler van wereldklasse”

“Ik heb alleen nog maar op dat bankje gelegen en zitten zappen. Werelds!” Tot u spreekt Johan Boskamp (75), sinds vorige maand voetbalanalist op rust. Er ligt een nieuwe biografie van hem in de winkel. “Alle leugens en de rest staat erin”, zegt hij. Het liefst ouwehoert hij over voetbal. Over het EK, Oranje, de Duivels, Tedesco… en Mark Cavendish.

Lees meer »

Belgische jeugdinternational Alama Bayo is nieuw bij Cercle Brugge: “Op de flank of in de spits? Waar de coach mij zet kan ik spelen”

Cercle Brugge is maandagochtend op stageweek vertrokken naar het Nederlandse Venray. 22 spelers aangevuld met zes gasten van Jong Cercle zijn er actief. Alama Bayo is voorlopig de enige nieuweling. Hij kwam over van Seraing en ondertekende in mei reeds een contract voor vier seizoenen bij groen-zwart.
The post Belgische jeugdinternational Alama Bayo is nieuw bij Cercle Brugge: “Op

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Hongarije zegt gesprek met Duitse buitenlandminister af – Witte Huis kritisch op bezoek Orbán aan Rusland

Hongarije heeft een voor maandag gepland gesprek tussen zijn minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, en diens Duitse collega Annalena Baerbock geannuleerd, meldt het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdagavond. Het ministerie stelt dat “een serieus en eerlijk persoonlijk gesprek” tussen de twee ministers “erg belangrijk” zou zijn geweest in het licht van het bezoek van de Hongaarse premier Viktor

Lees meer »