“Hier hou ik geen goed gevoel aan over”: Van Aert rijdt teleurstellende tijdrit en “hoopt op betere benen op de Spelen”

De eerste tijdrit van de Tour werd een teleurstelling voor Wout van Aert. Hij deed liefst één minuut langer over het parcours dan de (voorlopige) leider Victor Campenaerts. “Hopelijk heb ik betere benen op de Spelen.” 

Meer krantenkoppen in België

“Ik heb 3.500 euro betaald. Natuurlijk ben je dan niet goed snik”: een dag in het spoor van de unieke Oranje-gekte in Berlijn

Al toeterend, op klompen en met bier. Heel veel bier. Zie daar hoe onze noorderburen zaterdag Berlijn veroverden. Onze man ging op in de oranje massa – fandorp, supportersmars en stadion incluis – en zag hoe Nederland zich naar de halve finale knokte. Pure carnaval, uniek in zijn soort. Chronologie van een dagje Hollands erfgoed. “Allemaal van links naar rechts,

Lees meer »

Historisch moment in Blankaart Diksmuide: eerste arendjong vliegt uit

In natuurgebied de Blankaart in Diksmuide is het eerste jong uitgevlogen van de Europese Zeearenden die er gevestigd zijn. Recent werden in het natuurgebied 2 jongen geboren. Dat was een primeur voor ons land, want nooit eerder was er bewijs dat zeearenden bij ons hebben gebroed. Volgende week is er een babyborrel gepland voor de jonge zeearenden.

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Pedri neemt Kroos niets kwalijk en weet het zeker: “Onze Spaanse droom blijft duren”

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk dinsdagavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Langemarkenaar Jeroen Caron wint ADC Benelux Trophy

Langemarkenaar Jeroen Caron won zaterdag in Breda de eerste editie van de ADC (Amateur Darts Circuit) Benelux Trophy. In de finale versloeg hij de Nederlander Nick Crouwel met 5-2.
The post Langemarkenaar Jeroen Caron wint ADC Benelux Trophy appeared first on KW.be.

Lees meer »