“Geen voorstel is te gek”: Raphaël Liégeois zoekt Belgische experimenten voor in de ruimte

De Belgische astronaut Raphaël Liégeois vraagt Belgische wetenschappers om experimenten te bedenken die hij kan meenemen naar het internationaal ruimtestation (ISS) in 2026. De oproep gaat uit van het Federaal Wetenschapsbeleid (Belspo) en het Europees ruimtevaartagentschap (ESA). 

Meer krantenkoppen in België

Katelijn (63) neemt afscheid van Gemeenteschool Okido in Staden: “Ik ben nog niet aan het aftellen naar mijn pensioen”

Directrice Katelijn Callewaert (63) werd op de laatste schooldag door de leerlingen en de collega’s van Gemeenteschool Okido in de bloemen gezet. Eind augustus gaat ze immers met pensioen. “Eens met pensioen zal ik eindelijk tijd hebben voor een aantal klussen die waren blijven liggen”, lacht ze.
The post Katelijn (63) neemt afscheid van Gemeenteschool Okido in Staden: “Ik

Lees meer »

Kunla City Spa brengt wellness naar jouw thuis: “Onze producten zijn geschikt voor gevoelige huid”

Na hun webshop openen Robby (33) en Jens (34) uit Marke een fysieke winkel op de hoek van de Rijselsestraat en Kasteelstraat. “Met onze zelfontworpen producten willen we een brede doelmarkt bereiken. Mensen zijn vrij om die hier gratis te komen testen of kunnen sinds kort genieten van een behandeling.”
The post Kunla City Spa brengt wellness naar jouw

Lees meer »

Vlaams Belang duidt Tom Lamont aan als lijsttrekker: “Oostende mag geen speelplaats zijn voor criminelen”

Vlaams Belang Oostende heeft Tom Lamont aangeduid als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het kersvers Vlaams parlementslid wil het vertrouwen in de politiek herstellen door middel van bindende referenda en hamert op het onveiligheidsgevoel.
The post Vlaams Belang duidt Tom Lamont aan als lijsttrekker: “Oostende mag geen speelplaats zijn voor criminelen” appeared first on KW.be.

Lees meer »