“Face yoga is niet zweverig, zoals veel mensen denken”: Soy Bean Sisters Inge (47) en Charlotte (42) stimuleren je natuurlijke schoonheid

Deze zomer bundelen Inge Deceuninck (47), oprichter van de Natural Face Lifting Academy, en haar zus Charlotte (42), zaakvoerster van restaurant Zaag en Zeef, de krachten in Roeselare. Onder de naam ‘The Soy Bean Sisters’ organiseren ze workshops face yoga waarvan enkele gecombineerd worden met een kookdemo gezonde voeding.

Inge Deceuninck is kinesist van opleiding, maar enkele jaren geleden verdiepte ze zich in massagetechnieken die het gelaat verjongen en de huid verbeteren, waaronder face yoga. Met haar zaak Natural Face Lifting Academy laat Inge schoonheidsspecialisten kennismaken met deze technieken, maar deze zomer lanceert ze enkele workshops om ook het grote publiek hiermee kennis te laten maken. “Door het verouderingsproces krijgen we allemaal rimpels, maar we kunnen hier iets aan doen”, vertelt Inge. “Via face yoga werken we actief op de huid en het spier- en bindweefsel. Face yoga is dus niet zweverig, zoals veel mensen denken. Deze massagetechnieken zijn volledig wetenschappelijk onderbouwd”, aldus Inge.

“Schoonheid komt van binnenuit. Je moet niet enkel de buitenkant plamuren, je moet ook aan de binnenkant werken”

“Face yoga werkt niet alleen tegen rimpels, het is ook een manier van ontstressen. Mensen houden veel spanning vast in het gezicht en daarom besteden we veel aandacht aan ademhaling en rekbewegingen die de doorstroming van voedingsstoffen bevordert.”

Elke donderdag van juli en augustus kan je in restaurant Zaag & Zeef deelnemen aan workshops face yoga. “Fillers en botox-injecties zijn alomtegenwoordig en ik wil alternatieven aanreiken. Ik organiseer wekelijks workshops face yoga en onder de naam ‘The Soy Bean Sisters’ organiseer ik samen met mijn zus Charlotte drie ‘speciale’ workshops waarbij we deze natuurlijke massagetechnieken koppelen aan gezonde voeding. We werken op de weefsels in en stimuleren de cellen van binnenuit.”

The post “Face yoga is niet zweverig, zoals veel mensen denken”: Soy Bean Sisters Inge (47) en Charlotte (42) stimuleren je natuurlijke schoonheid is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Veurnse winkelstraten in fleurig zomers jasje

Stad Veurne en handelsvereniging Veurne Toe koer namen samen het initiatief om de Veurnse winkelstraten nog aantrekkelijker te maken met een kleurige, fleurige invulling.
The post Veurnse winkelstraten in fleurig zomers jasje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Familie en vrienden nemen massaal afscheid van Mandy (33) die overleed na ongeval met vliegtuigje: “Onmogelijk om zonder een lach aan jou te denken”

In een overvolle aula in Eijsden (Nederland) met een zee aan kleurrijke bloemen namen honderden familieleden, vrienden, collega’s en kennissen vanmiddag afscheid van Mandy Linder. De 33-jarige stewardess uit Voeren overleed vorige week vrijdag na een crash met een pleziervliegtuigje in Hasselt. Samen met haar vriend — de piloot van het vliegtuig — vloog ze boven haar eigen woning om

Lees meer »

“Een dag ‘Het eiland’ niet gequoot, is een dag niet geleefd”: fans vieren populaire tv-reeks in coworking op Antwerpse Meir

Trivial time, groene dassen en ‘ne ring op een Düsseldorf’: fans van Het eiland kunnen nog tot eind juli in de voetsporen treden van Guido, Michel, Frankie en Alain en de werksfeer opsnuiven bij Cynaaaal-GOGO. Omdat de reeks 20 jaar bestaat, opende streamingdienst Streamz ‘Coworking Het Eiland’ op de Antwerpse Meir. (En dat is geen) zever, gezever.

Lees meer »

Waarom de Britten zo boos zijn dat ze morgen voor politieke aardverschuiving zorgen: “Ze trekken hier hun eigen tanden met nijptang omdat er geen geld is”

14 jaar conservatief beleid heeft de Britten arm, ziek en boos gemaakt. En daarom gaan ze straks massaal stemmen voor oppositiepartij Labour. Volgens de laatste peilingen staat het Verenigd Koninkrijk een heuse politieke aardverschuiving te wachten. “De Britten willen verandering”, zegt correspondente Lia van Bekhoven. Maar zal die er ook komen? En is er een kans dat de Brexit wordt

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Met het kwakkelweer zijn er veel mensen die nog snel op zoek gaan naar de zon. Maar het aanbod is beperkt.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Leraarskamer van Knack zoekt West-Vlaamse stemmen

Over ons onderwijs lijkt iedereen tegenwoordig een mening te hebben. Knack peilde het voorbije schooljaar in ‘De Leraarskamer’ naar wat leerkrachten zélf denken over het lerarentekort, de nieuwe minimumdoelen of centrale toetsen. Dat doet ons zusterblad straks opnieuw, maar nu gaat in élke provincie een panel leerkrachten met elkaar in gesprek.
The post De Leraarskamer van Knack zoekt West-Vlaamse

Lees meer »

Hoe hard zal onweer morgen tekeer gaan na zomerse hitte? “Lokale schade door felle windstoten en grote hagel is niet uitgesloten”

Deze week krijgen we verschillende keren te maken met zwaar onweer. Morgen zal het een eerste keer gaan donderen en flitsen na een dag met zomerse temperaturen. Lokaal is schade mogelijk door hagel en windstoten. Ook later deze week mogen we ons opnieuw verwachten aan fel onweer. Maar waar en wanneer zal het onweer morgen tekeer gaan? Aan wat mogen

Lees meer »

“Hij had dit afscheid zo gewild, fietsen was alles voor hem”: emotionele ouders van verongelukte André Drege (25) spreken renners toe in Oostenrijk

Emotionele momenten in de Ronde van Oostenrijk. Ter nagedachtenis van André Drege (25) – de Noorse renner die gisteren viel in de afdaling van de Großglockner en overleed – werd de slotrit vandaag geneutraliseerd. De renners en stafleden van Dreges ploeg Team Coop-Repsol konden hun tranen op het podium niet bedwingen, de ouders van Drege spraken achteraf het peloton toe.

Lees meer »

Website om overal in Vlaanderen aangepaste fiets voor mensen met beperking te huren voorgesteld bij het GielsBos in Lille

Bij zorgvoorziening Het GielsBos in Gierle, bij Lille, heeft G-sport Vlaanderen vandaag een nieuwe website voorgesteld waarop mensen met een beperking overal in Vlaanderen een aangepaste deelfiets kunnen huren. Het GielsBos gebruikt zelf al enkele jaren zulke aangepaste fietsen, en verhuurt die ook via een fietspunt aan andere mensen buiten de zorgvoorziening. Door aan te sluiten bij het online platform,

Lees meer »

Partij van Wilders naar nieuwe radicaalrechtse alliantie met Orban in Europees Parlement: “Wij houden van ons land. Sterk en soeverein”

De Nederlandse uiterst rechtse partij PVV van Geert Wilders sluit zich in het Europees Parlement aan bij Patriots for Europe, de nieuwe politieke familie waarvan de Hongaarse premier Viktor Orban medeoprichter is. Dat meldt partijleider Geert Wilders in een bericht op X. De PVV behaalde bij de Europese verkiezingen van vorige maand zes zetels.

Lees meer »