Deze kok claimde het wereldrecord koken, maar werd gearresteerd toen dat niet bleek te kloppen

Een Ghanese kok is opgepakt door de politie nadat hij valselijk beweerde het record marathonkoken voor individuen van Guinness World Records te hebben verbroken.

 

Meer krantenkoppen in België

De eerste reacties op de zware nederlaag van de Tories en winst voor Labour en Reform in Britse verkiezingen: van “vreselijke avond” tot “bijna ongelofelijk”

Volgens exitpolls en de eerste resultaten lijdt de Conservatieve partij van premier Rishi Sunak een ongeziene nederlaag in de Britse parlementsverkiezingen, terwijl Labour een ruime meerderheid van de zetels behaalt. Ook de Liberal Democrats en Reform UK gaan er sterk op vooruit. Dit zijn de eerste reacties.

Lees meer »

BEKIJK: Herdenking van dodelijke crash Britse WO II-bommenwerper in Kattevennen: “Belangrijk om hun opoffering nooit te vergeten”

De stad Genk heeft in de Kattevennen een herdenkingsmonument ingehuldigd voor de 3 Britse bemanningsleden van een vliegtuig dat crashte in de Kattevennen, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op 12 mei 1940 stortte de Britse bommenwerper van het type Bristol Blenheim neer in het bos. Het enige nog vliegende exemplaar vloog vandaag voor de gelegenheid over het vliegveld van Zwartberg. Het

Lees meer »

Man gewond door haaienaanval in westen van Australië

In het westen van Australië is een man gewond geraakt bij een aanval door een haai. Het slachtoffer werd plots aangevallen toen hij ‘s ochtends aan het speervissen was in de buurt van Coral Bay, op zo’n 1.100 kilometer ten noorden van Perth, meldt de Australische zender ABC.

Lees meer »

Kortrijk Spurs versterkt zich met Amerikaan John Newman III

Basketbalclub House of Talents Kortrijk Spurs heeft met de 24-jarige John Newman een derde Amerikaan gestrikt met het oog op volgend seizoen. Hij is een small forward / shooting guard van 1.96m.
The post Kortrijk Spurs versterkt zich met Amerikaan John Newman III appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekende Iraanse activiste ter dood veroordeeld

De Iraanse Sharifeh Mohammadi heeft op de vooravond van een tweede verkiezingsronde in Iran de doodstraf opgelegd gekregen wegens haar banden met een onafhankelijke vakbond. “Het regime probeert alle activisten het zwijgen op te leggen.”

Lees meer »