Deadline voor online belastingaangifte uitgesteld tot en met 19 juli

De deadline voor het indienen van de online belastingaangifte wordt verlengd tot en met 19 juli. Dat meldt de federale overheidsdienst Financiën vrijdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Kunstenaarscollectief MortAmour brengt unieke fotografietentoonstelling in André Demedtshuis in Wielsbeke

Elke zomer organiseert het André Demedtshuis, Sint-Bavostraat 19 in Sint-Baafs-Vijve, een fototentoonstelling onder de noemer ‘Zomer van fotografie’. Dit jaar zijn ze er in geslaagd om de unieke expo Golden Lamb van MortAmour naar Sint-Baafs-Vijve te halen.
The post Kunstenaarscollectief MortAmour brengt unieke fotografietentoonstelling in André Demedtshuis in Wielsbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Davy en Annick openen tweede fietsenwinkel in Sint-Andries: “Ook fietsleasing en webshop”

Davy en Annick Lauryssen hebben een tweede fietsenwinkel geopend in Sint-Andries. Ondertussen baten ze al twaalf jaar een succesvolle winkel uit in Varsenare. Er is ook een nieuwe webshop en samen zetten ze meer en meer in op fietsleasing.
The post Davy en Annick openen tweede fietsenwinkel in Sint-Andries: “Ook fietsleasing en webshop” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Washington kondigt nieuw militair hulppakket van 2,3 miljard dollar aan voor Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Racen met zelfgebouwde zeepkisten op STEM-kamp in VTI van Tielt

Knotsgekke zeepkisten bouwen en er dan samen met vrienden over de speelplaats mee scheuren? Het gebeurt deze week in het VTI van Tielt, waar in samenwerking met de jeugd- en sportdienst van de stad een nieuwe editie van het ‘STEMmania’-kamp loopt.
The post Racen met zelfgebouwde zeepkisten op STEM-kamp in VTI van Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE PORTUGAL-FRANKRIJK. Maignan houdt Fernandes én Vitinha van de openingsgoal met twee geweldige saves, ook Kolo Muani kan niet scoren

Portugal kon zich tegen de Slovenen pas na strafschoppen plaatsen voor de kwartfinales op dit EK voetbal. De Fransen hadden een eigen doelpunt van Jan Vertonghen nodig om door te gaan naar de volgende ronde. Kunnen Mbappé en co doorstoten naar de halve finales of steken de troepen van Martínez daar een stokje voor? Voorlopig staat het nog 0-0.

Lees meer »

Een eisen-lijst van 37 pagina’s en de pralines waar hij gek van is: alles wat u wil weten over Bruce Springsteen in België

Hij is er. Nu nog in hartje Brussel, straks op de wei van Werchter. Bruce Springsteen was even slapjes door een maagzweer en stemproblemen, maar dat zal hem niet weerhouden van een weergaloos concert én een bezoek aan zijn favoriete Belgische winkel. Wat staat er op zijn setlist? Wat op zijn bankrekening? En wat op zijn 37 bladzijdes tellende rider?

Lees meer »

Belangrijke verkeersas door Veurne, Koksijde en De Panne na maanden vertraging eindelijk open voor verkeer

Op vrijdag 5 juli werd de vernieuwde N35 feestelijk geopend. Na een uitdagend proces, dat zes maanden langer duurde dan gepland, is het project eindelijk afgerond. De N35, een belangrijke verkeersader, loopt door de gemeenten Veurne, Koksijde en De Panne en is nu klaar voor gebruik.
The post Belangrijke verkeersas door Veurne, Koksijde en De Panne na maanden vertraging

Lees meer »