Confronterende beelden van voetbalster op Instagram leggen groter probleem bloot: “Helaas is dit geen alleenstaand geval”

Het gaat niet te best met ex-Red Flame Tine Schryvers (31). De atlete kampt met een eetstoornis en slaakt een hulpkreet op Instagram. “Helaas is dit geen alleenstaand geval”, klinkt het bij eetexperts. “Bij de helft van alle jonge topatleten is er een verhoogd risico op een eetstoornis.”

 

Meer krantenkoppen in België

Basisschool Moorsele ziet drie juffen met pensioen vertrekken

28 juni 2024 was de laatste schooldag voor Tine Vanhauwaert, Martine Vervaecke en Manuela Debaere. De twee kleuterjuffen en de leerkracht lichamelijke opvoeding trekken na zowat een hele carrière in de Basisschool Moorsele (BAMO) de schooldeur voorgoed achter zich dicht.
The post Basisschool Moorsele ziet drie juffen met pensioen vertrekken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Partij van Wilders naar nieuwe radicaalrechtse alliantie met Orban in Europees Parlement: “Wij houden van ons land. Sterk en soeverein”

De Nederlandse uiterst rechtse partij PVV van Geert Wilders sluit zich in het Europees Parlement aan bij Patriots for Europe, de nieuwe politieke familie waarvan de Hongaarse premier Viktor Orban medeoprichter is. Dat meldt partijleider Geert Wilders in een bericht op X. De PVV behaalde bij de Europese verkiezingen van vorige maand zes zetels.

Lees meer »

? De Portiersmoord. Vincent (31) sterft door vijf messteken in het hart: “Wie een foto kon nemen van het lijk, zou getrakteerd worden op een vat bier”

Een oorlog tussen portiers wordt Vincent Van den Berghe fataal. Hij sterft na vijf messteken in het hart. Het is het begin van een lijdensweg voor zijn ouders Eddy en Ria. Want plots duikt een foto op van hun dode zoon in de armen van een vrouw, waarop ook nog eens doodsbedreigingen en pesterijen volgen. De vierde aflevering van de

Lees meer »

Vingegaard verdedigt “verstandige” tactiek tijdens gravelrit, ook Van Aert schaart zich met subtiel prikje achter z’n kopman

Jonas Vingegaard heeft zich op de eerste Tour-rustdag verdedigd nadat zijn rivalen hem hadden beschuldigd van een gebrek aan lef in de gravelrit van zondag. De tweevoudige Tourwinnaar haalde zijn “koersinzicht” in de Tour de France aan. Ook Wout van Aert liet met een subtiel prikje op Strava verstaan dat hij zich aansluit bij de tactiek van z’n kopman.

Lees meer »

Borstklinieken Ieper en Veurne smelten samen

De twee Westhoekziekenhuizen, Jan Yperman en az West, bundelen de krachten voor borstkankerbehandelingen. De recent gewijzigde wetgeving voor de erkenning van borstklinieken heeft de ziekenhuizen ertoe aangezet om een alliantie aan te gaan ten voordele van de patiënten in de Westhoek. De twee bestaande borstklinieken smelten samen tot borstkliniek Westhoek.
The post Borstklinieken Ieper en Veurne smelten samen appeared

Lees meer »