BV 24/7. ‘Familie’-actrice Sandrine André heeft een nieuwe hond en Laura Govaerts werkt al 7 jaar voor MNM

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

“Stop alsjeblieft met huilen”: hoe prinses Charlène tot drie keer toe haar huwelijk probeerde te ontvluchten

Prins Albert (66) en prinses Charlène (46) van Monaco vieren deze week hun dertiende huwelijksverjaardag. Maar hoe sprookjesachtig hun bruiloft in 2011 ook leek, achter de schermen ging het er heel anders aan toe. De bloedmooie prinses Charlène sleepte zich huilend naar het altaar, nadat ze drie wanhopige pogingen had ondernomen om te ontsnappen. “De autoriteiten onderschepten haar bij de

Lees meer »

Junior Ward Desimpelaere terug na elleboogbreuk: “Geen schrik opgedaan”

De 16-jarige Ward Desimpelaere is weer aan het koersen. Bij een val in de Vlaams-Brabantse Pijl in Korbeek-Lo (5/5) brak de Aarselenaar zijn elleboog. Zondag trekt de pion van Gaverzicht-BE Okay-Van Mossel naar de UCI-koers Menen-Kemmel-Menen.
The post Junior Ward Desimpelaere terug na elleboogbreuk: “Geen schrik opgedaan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Woonzorgcentrum Rozenberg Oostrozebeke breidt uit: “20 assistentiewoningen, dagopvang en dienstencentrum”

In Oostrozebeke wordt het woonzorgcentrum Rozenberg uitgebreid met 20 assistentiewoningen, een dagopvang en een ontmoetingsplaats voor buurtbewoners. Rozenberg kwam de voorbije jaren in opspraak door de insulinemoorden. Een aantal ouderen kregen er, al dan niet opzettelijk, teveel insuline toegediend waardoor 3 mensen overleden. Na die moeilijke periode moet de geplande uitbreiding een nieuw, positief hoofdstuk worden voor het woonzorgcentrum.

Lees meer »

Orban vraagt Zelenski om na te denken over snel staakt-het-vuren, Oekraïense president wijst op “rechtvaardige vrede”

Viktor Orban heeft tijdens zijn bezoek aan Kiev de Oekraïense president Volodimir Zelenski gevraagd na te denken over een snel staakt-het-vuren dat de vredesbesprekingen zou kunnen versnellen. Dat heeft hij gezegd tijdens een gezamenlijk persmoment. Orban trok dinsdag naar Kiev om het met Zelenski te hebben over vrede tussen Oekraïne en Rusland, maar ook over actuele kwesties in de betrekkingen

Lees meer »

Groen Ieper wil rallydorp verhuizen van centrum naar industriezone

Volgens Sam Vancayseele (Groen) brengt het rallydorp in het centrum meer lasten dan lusten. Op de gemeenteraad stelde hij dan ook voor om alles te verhuizen naar de industriezone. Schepen Diego Desmadryl (Open Ieper) ging niet akkoord en stelt voor om de beleving te optimaliseren. “De terugkeer van Boezinge op woensdagavond is een grote stap in de goeie richting”, aldus

Lees meer »

Drie Zwevegemse vrienden nemen deel aan zevendaagse Budapestrally: “Auto’s zijn onze passie”

Bruno Vandorpe, Kevin Waelkens en Stephen Glabeke uit Zwevegem starten op zaterdag 13 juli aan de zevendaagse Budapestrally. Met hun opgesmukte Audi moeten deze drie vrienden op deze roadtrip ook zoveel mogelijk opvallen, wat hen wel aardig zal lukken.
The post Drie Zwevegemse vrienden nemen deel aan zevendaagse Budapestrally: “Auto’s zijn onze passie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Samson & Marie namen nieuwe clip ‘Naar Zee’ op tijdens een zonnig moment op het strand van De Haan: “Ik ben een meisje van de zee!”

Het was op een zonnige maandag dat Samson & Marie hun nieuwe clip opnamen op het strand, nabij het Zeepreventorium in De Haan. Heel wat toevallige strandgangers keken raar op toen medewerkers van Studio 100 een opnameset aan het plaatsen waren, waarna de bekende personages ter plaatse kwamen. Naast brandweerman Bill, kunstenares Trees, bakkerin Florentine, turnleraar Tarik en de burgemeester

Lees meer »