Boekvoorstelling ‘Dag ma, blijf je nog even?’, over liefde in tijden van dementie

Pascal Kerkhove is op zondag 7 juli om 11 uur te gast in boekhandel Corman aan het Leopold I-plein in Oostende waar hij zijn boek ‘Dag ma, blijf je nog even?’ voorstelt.

Deze zomer nodigt boekhandel Corman aan het Leopold I-plein in Oostende vijf auteurs uit die komen vertellen over hun boek. Pascal Kerkhove mag op zondag 7 juli om 11 uur de spits afbijten. Hij stelt er zijn boek ‘Dag ma, blijf je nog even?’ voor. Martin Heylen zal het gesprek leiden.

Sportjournalist, hoofdredacteur, auteur. Schrijven is al lang de passie van Pascal Kerkhove. De gesprekken die hij elke zondag met zijn moeder voert, noteert hij in een rood schriftje. Het zijn gesprekken over het weer, de familie, haar ziekte, het verleden en de dood.

Wanneer neuroloog Jan Schoeters hem vraagt of hij als journalist interesse heeft in een experiment over liefde in tijden van dementie, kan hij niet vermoeden dat door de nietsontziende achteruitgang bij zijn moeder fictie en realiteit één worden. Dag ma, blijf je nog even? is de wondermooie debuutroman van Pascal Kerkhove.

Inschrijven kan per mail ([email protected]), telefonisch (059 70 27 24) of fysiek in de boekhandel. Deelname: 5 euro. Wie het boek van Pascal op 7 juli aankoopt, krijgt de 5 euro terugbetaald.

Info: www.boekhandelcorman.be

The post Boekvoorstelling ‘Dag ma, blijf je nog even?’, over liefde in tijden van dementie is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Gezin met drie kinderen dakloos na brand in Kortrijk: omgeving afgesloten voor verkeer

Langs de Kortrijkse Pater Davidstraat is brand uitgebroken op de tweede verdieping van een rijwoning die gerenoveerd wordt. De vijf bewoners, onder wie drie kleine kinderen, bleven ongedeerd. Een uitgeputte brandweervrouw werd ter controle wel naar het ziekenhuis overgebracht. Dat meldt HLN.
The post Gezin met drie kinderen dakloos na brand in Kortrijk: omgeving afgesloten voor verkeer appeared first

Lees meer »

Hoogdagen voor Belgische atletiek en toch rommelt het bij de coaches: “Dat dit op straat ligt, is lachwekkend”

Een recordaantal van 33 individuele atleten en vier aflossingsteams mogen inchecken voor de Spelen van Parijs: het lijkt de Belgische atletiek wel voor de wind te gaan. En toch is niet alles peis en vree. Dat Atletiek Vlaanderen aan het praten zou zijn met een buitenlandse coördinator voor de aflossingsteams zorgt voor onrust bij de estafettetrainers. “Er is geen draagvlak.”

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Hongarije zegt gesprek met Duitse buitenlandminister af – Witte Huis kritisch op bezoek Orbán aan Rusland

Hongarije heeft een voor maandag gepland gesprek tussen zijn minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, en diens Duitse collega Annalena Baerbock geannuleerd, meldt het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdagavond. Het ministerie stelt dat “een serieus en eerlijk persoonlijk gesprek” tussen de twee ministers “erg belangrijk” zou zijn geweest in het licht van het bezoek van de Hongaarse premier Viktor

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Orbán vraagt Zelensky wapenstilstand te overwegen – Rusland claimt vernietiging van Su-57-straaljagers in Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »