VOOR Koekelare heeft lijst gemeenteraadsverkiezingen klaar

De partij VOOR Koekelare heeft haar lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd. Dit gebeurde op de jaarlijkse Chateaubriand-avond, waar lijsttrekker en schepen Jan Lievens de kandidaten voorstelde aan 400 aanwezigen.

De lijst telt 19 kandidaten: 10 mannen en 9 vrouwen, waaronder 10 nieuwkomers. Deze samenstelling garandeert een goede mix van jong talent en ervaren krachten. VOOR Koekelare is trots op de realisaties van de voorbije legislatuur, zoals beter openbaar vervoer, de renovatie van sporthal 1, nieuwe padelterreinen, de uitbreiding van het scoutslokaal, ondersteuning van de lokale economie tijdens corona, De Buidel open tijdens het bouwverlof, en nieuwe speeltorens in De Mote, De Mokker en Bovekerke.

Lijsttrekker Jan Lievens (37) verklaart: “Het is duidelijk dat we met onze partij het verschil in de coalitie hebben gemaakt. We hopen in oktober een sterk mandaat te krijgen van de kiezer zodat we nog meer verandering en vernieuwing kunnen brengen voor Koekelare.”

Kandidaten

Volgend op Jan, handelsingenieur en zaakvoerder van Immo Lievens: Joke Verhelst (43), zaakvoerder van frituur Het Boerhof en automatenshops, Melissa Buffel (46), inspecteur Economie bij de Vlaamse Overheid, Pieter Doom (35), zaakvoerder van traiteurzaak Tapasta en voorzitter van Jong VLD Koekelare, Kamiel Borra (26), bouwvakker, Sofie Van Haverbeke (45), werkzaam bij de douane en afgevaardigde bij de liberale vakbond VSOA Financiën, Joke Vansevenant (34), werkt bij de douane, Joeri Crombez (42), technieker en voorzitter van Open VLD Koekelare, Loucka Dame (18), studente haartooi, Paul De Soete (47), zaakvoerder van restaurant De Soete’rie in Middelkerke, Shary Deblaere (31) werkt in de verkoop, Tineke Vanhooren (44), leerkracht, Lorenzo Vanhoutte (48), zaakvoerder van TOPOVAN, actief in de wegenbouw, Dirk Kimpe (63), actief bestuurslid van de partij, Nicole Uittenhove (72), voorzitter bij VIEF, Katrien Patteeuw (58), zorgkundige, Frans Vermeersch (71), gepensioneerde landbouwer en voormalig gemeenteraadslid en OCMW-raadslid, Joan Deceur (69), gepensioneerd OCMW-raadslid en als laatste op de 19deplaats Willy Boone (67), gepensioneerd consulent bij de Liberale Mutualiteit. (SVE)

The post VOOR Koekelare heeft lijst gemeenteraadsverkiezingen klaar is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Kunstenfestival Watou 2024 geeft ruimte aan verbeelding: “Met hommage aan bezieler Gwij Mandelinck”

Dit weekend gaat de nieuwe editie van het Kunstenfestival Watou van start. Van 6 juli tot en met 1 september tonen kunstenaars en dichters tijdens Landscape of the Imagination de kracht van verbeelding op bijzondere plekken in het dorp en Kasteel De Lovie. Kunstenfestival Watou brengt ook een hommage aan dichter Gwij Mandelinck, de oprichter van Kunstenfestival Watou. Hij overleed

Lees meer »

“Nog op zoek naar een fietscompagnon”: Marc Van Ysacker fietst tijdens verbroederingsweekend naar het Duitse Staden

Ter gelegenheid van het verbroederingsweekend tussen het Duitse en het Vlaamse Staden, dat van 27 tot 29 juli plaatsvindt, fietst Marc Van Ysacker van Staden in België naar Staden in Duitsland en terug. Marc is evenwel nog op zoek naar een fietscompagnon.
The post “Nog op zoek naar een fietscompagnon”: Marc Van Ysacker fietst tijdens verbroederingsweekend naar het Duitse

Lees meer »

Apotheek Omni-Chimie zit niet langer meer op de Markt in Langemark, maar in nieuwbouw wat verderop: “Veel toegankelijker”

De vestiging van apotheek Omni-Chimie op de Markt in Langemark verhuisde naar een nieuwbouw enkele meters verder. Niet alleen is het pand veel ruimer en beter toegankelijk voor mensen in een rolstoel, buiten hangt er nu een muurautomaat waar je ook ’s nachts en op zondag zowat het hele aanbod behalve geneesmiddelen kan kopen.
The post Apotheek Omni-Chimie zit

Lees meer »