Pop-upzomerbar van Landelijke Gilde en Ferm zet zomer goed in

Met veel enthousiasme slaan de Landelijke Gilde Wingene en Ferm Wingene binnenkort de handen in elkaar voor een nieuw initiatief: een pop-up-zomerbar. Op 5, 6 en 7 juli is iedereen van harte welkom om met spijs en drank te genieten van dit gezellige initiatief.

Het was ondertussen alweer enkele jaren geleden dat de Landelijke Gilde en Ferm een Zomerhappening organiseerden. “Sinds corona was er geen Zomerhappening meer, daarom kwamen we nu op het idee om toch weer iets leuks te organiseren om mensen bijeen te brengen”, steekt Landelijke Gilde voorzitter Kris Lava van wal. De pop-upzomerbar zal te vinden zijn in de Munkelostraat 12 bij Matthias Spriet en Jolien Vercoutere en is toegankelijk voor jong en oud. “Iedereen is van harte welkom, niet enkel de leden van de Landelijke Gilde en Ferm, maar iedereen die zin heeft in een gezellige namiddag of avond”, klinkt het verder bij Kris.

Opening op 5 juli

De pop-upbar opent op vrijdag 5 juli met een afterworkparty vanaf 16 uur met een drankje gratis bij aankoop van vijf drankjes. Op zaterdag 6 juli opent de bar opnieuw vanaf 17 uur met een ruim aanbod aan dranken, cocktails en ook de mogelijkheid om te genieten van een tapasplankje of een braadworst. Op zondag 7 juli organiseren de bestuursleden ook een walkingdinner van 11.30 tot 14 uur waarbij je kan genieten van een aperitief, voorgerecht, keuze uit twee hoofdgerechten en een dessert. Volwassenen betalen 24 euro voor dit alles, kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen 12 euro. Voor het walkingdinner moet je wel reserveren voor 1 juli. Vanaf 14 uur is de zomerbar opnieuw geopend voor iedereen. Uiteraard hopen de organisatoren op sprankelend mooi weer, maar in nood is er ook voldoende plaats om binnen te zitten. (KDV)

Voor meer info kan je terecht op de Facebookpagina van Landelijke Gilde Wingene.

The post Pop-upzomerbar van Landelijke Gilde en Ferm zet zomer goed in is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Stadskoor Kortrijk in volle opbouw: “Iedereen is welkom, je moet enkel graag willen zingen”

Hoe zou het nog zijn met het Kortrijkse Stadskoor? “Alles goed en wel en in volle verdere opbouw”, zegt drijvende kracht Diederik Glorieux, een Kortrijkse componist. “Om elk op hun eigen manier – met een eigen verhaal, taal of melodie – het geluid van de stad Kortrijk te weerspiegelen.”
The post Stadskoor Kortrijk in volle opbouw: “Iedereen is welkom,

Lees meer »

“Een uitermate harde en onredelijke uitspraak”: burgemeester Ward Vergote reageert op vijf maanden schorsing

Burgemeester Ward Vergote (Visie) reageert ongemeen hard op de vijf maanden schorsing die is opgelegd door Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten (Open Vld). Vergote keerde haar partij enkele jaren geleden de rug toe en het is zeer de vraag of dit nu al dan niet heeft meegespeeld.
The post “Een uitermate harde en onredelijke uitspraak”: burgemeester Ward

Lees meer »

Peloezefeesten als ideale start van zomervakantie in Oostrozebeke: “Uitgegroeid tot kermis van het dorp”

In Oostrozebeke kijkt jong en oud uit naar de jaarlijkse Peloezefeesten op vrijdag 5 juli. Geen kermisattracties op het marktplein, maar gezellige plekjes op de zachte ondergrond van de ‘peloeze’ voor het gemeentehuis. Knusser kan het niet.
The post Peloezefeesten als ideale start van zomervakantie in Oostrozebeke: “Uitgegroeid tot kermis van het dorp” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Familie moedigt Biden na debatdebacle aan om niet op te geven

De Amerikaanse president Joe Biden heeft na zijn moeizaam verlopen verkiezingsdebat met familie overlegd in Camp David. Hij trok zich met zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen terug in dat buitenverblijf, bericht The New York Times. De familie van Biden moedigt hem volgens bronnen van de krant aan om niet op te geven.

Lees meer »

Groen licht voor fusie tussen GZA en ZNA: Ziekenhuis aan de Stroom wordt een van grootste van Europa

De Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) heeft groen licht gegeven voor de plannen van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) en GZA Ziekenhuizen om te fuseren tot Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS). Nadat vorige week de artsen van ZNA zich akkoord hadden verklaard met een nieuwe financiële regeling, werd nu de laatste horde genomen. De BMA koppelde wel voorwaarden aan haar goedkeuring.

Lees meer »

Zes donderdagen feest tijdens Congé In ‘t Park in Wevelgem

Gedurende zes donderdagen tijdens juli en augustus is het opnieuw feest in het Park. Vzw Rebel Rebel verzorgt de organisatie en programmatie van Congé in ’t Park, met bekende namen zoals Willy On Tour, ABBA4U en Isolde Lasoen. Met opkomend geweld Arend Delabie, Maria Iskariot en ISE en verder heel wat Wevelgems talent en dj’s die het Park zonder twijfel

Lees meer »

WEERBERICHT. Regen in Vlaanderen, zon in Wallonië

Vandaag en tijdens het komende weekend krijgen we wisselvallig weer met koude temperaturen voor de tijd van het jaar. Wie zon zoekt, kan het beste een uitstap naar de zuidelijke helft van ons land plannen. Daar blijft het droog en ook de zon zal daar van de partij zijn. Voor volgende week voorspelt onze weerman David Dehenauw iets warmere temperaturen,

Lees meer »

Ontspanning en amusement troef in B’ARENA in Middelkerke

Liefhebbers van leuk indoor amusement zitten vanaf deze week op het juiste adres in zaal de B’ARENA. Gevestigd in hotel Acropolis, Westendelaan 94, in de ruimte waar tot voor kort het Casino was ondergebracht.
The post Ontspanning en amusement troef in B’ARENA in Middelkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »