Oppositie vol ongeloof nadat Wilders eigen premier “slappe hap” noemt: “Schoof werd eerst vernederd en dan gevierendeeld”

In de Nederlandse Tweede Kamer heeft PVV-leider Geert Wilders de kersverse premier Dick Schoof aangevallen op de tweede dag van het regeringsdebat over het nieuwe kabinet. Volgens Wilders neemt Schoof niet genoeg afstand nemen van aantijgingen uit de oppositie die ministers racistisch noemen. Hij noemde het optreden van de premier “slappe hap”, wat hem niet in dank werd afgenomen door zijn coalitiegenoten.

 

Meer krantenkoppen in België

België start voor het eerst met herstel oesterriffen in de Noordzee

Ons land start met de aanleg van oesterriffen in de Noordzee. Zo wil België de biodiversiteit in de Noordzee herstellen. De dienst Marien Milieu van de FOD Volksgezondheid gaat daarvoor een samenwerking aan met wetenschappers en bedrijven, BELREEFS.
The post België start voor het eerst met herstel oesterriffen in de Noordzee appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marc Coucke versterkt greep op toeristisch imperium in Durbuy 

Alychlo, het investeringsbedrijf van ondernemer Marc Coucke, heeft de holding boven avonturenpark Adventure Valley en hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy bijna volledig in handen. Dat maakt het bedrijf zelf bekend. Coucke investeerde de voorbije jaren samen met Bart Maerten en chef Wout Bru al meer dan 100 miljoen euro in het Luxemburgse dorp Durbuy. Via Alychlo koopt Coucke

Lees meer »

Blonde god met blauw bloed en beeldschoon bikinimodel: Griekse prins Alexios verbergt liefde voor Brooks Nader niet langer

Zij deed in een rood Baywatch-badpak al veel mannen zwijmelen. Nu is ook de kleinzoon van de laatste Griekse koning, petekind van de Britse kroonprins William en de voormalige toyboy van Poppy Delevingne, voor haar gevallen. De begeerlijke Griekse prins Constantijn Alexios (25) en het Amerikaanse model Brooks Nader (27) vormen het nieuwe ‘it-koppel’ in de royalty- en societywereld.

Lees meer »

Staf en nieuwe voorzitter Club Roeselare klaar voor jubileum: “Ons niet aan avonturen wagen”

Club Roeselare hield zondag zijn spelersvoorstelling, maar er was veel meer nieuws op het Rodenbachstadion. Want er is ook een nieuwe voorzitter, een nieuwe technische staf, men viert straks het 25-jarig bestaan en toekomstgericht willen ze ook een nieuwe vip- en ontvangstruimte bouwen. Er zit dus nog veel muziek bij de ‘Club van ’t Stad’.
The post Staf en

Lees meer »

Artificiële intelligentie bepaalt wat u betaalt voor uw koopjes bij Zeb of Torfs. “Daardoor al kortingen tot -70 procent”

Grote modeketens gebruiken tegenwoordig artificiële intelligentie (AI) om te bepalen welke artikelen in deze soldenperiode met welke korting worden verkocht. Als consument doet u daar alvast uw voordeel mee, want onder meer ZEB en E5 pakken nu al uit met kortingen tot -70%. Betekent dit ook dat koopjesjagers in de ene winkel een betere deal kunnen scoren dan in de

Lees meer »

Waarom u voor één keer VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke niet moet geloven: “Ik schrok toen ik hoorde dat er een crimineel netwerk achter zit”

Toch even schrikken voor VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke: op sociale media verschijnen beelden van haar waarin ze vertelt hoe een mobiele app je miljonair kan maken. Zulke deepfakes, bewerkt met artificiële intelligentie, komen steeds vaker voor en zijn gemaakt om je bankrekening te plunderen. Wie zit hierachter? En hoe herken je ze? Parketmagistraat Catherine Van De Heyning ziet een gevaarlijke

Lees meer »

Laat ons nu maar focussen op de start van de Spelen

Waar blijft die ‘ongeziene’ sportzomer waarmee Sporza uitpakt? We hadden tijdens het EK alvast een hoog déjà vu-gevoel. Het liep voor de Rode Duivels precies af zoals op het EK 2016, het EK 2020 en het WK 2022: teleurstellend en frustrerend. Bange Tedesco. Wie wél ongezien presteerde in Duitsland, was onze Charles De Ketelaere. Omdat
The post Laat ons

Lees meer »

Nieuwe hondenloopweide aan uitkijktoren in Rumbeke: “Voorbode voor het grootste hondenloopbos van de provincie”

Stad Roeselare opende donderdag feestelijk een derde plekje waar honden vrij kunnen ravotten. De recreatieve zone aan de uitkijktoren aan het Sterrebos, die inmiddels werd verworven door de stad, werd uitgebreid met een hondenloopweide. “Een voorbode voor het grootste hondenloopbos van de provincie”, klinkt het.
The post Nieuwe hondenloopweide aan uitkijktoren in Rumbeke: “Voorbode voor het grootste hondenloopbos van

Lees meer »