Niet Patrick Dewael, maar wel Jo Feytons is kandidaat-burgemeester van fusiestad Tongeren-Borgloon

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober zal Loons burgemeester Jo Feytons de kartellijst van Open VLD en CD&V in de nieuwe fusiestad Tongeren-Borgloon trekken. Tongers CD&V-schepen An Christiaens staat op die stadslijst TongerenBorgloon.nu op twee, Patrick Dewael duwt de lijst.

 

Meer krantenkoppen in België

Owla Showtime Brugge verwelkomt ‘Red Carpet’

Bruggeling Dirk Van Vooren neemt je als gastheer mee op een waanzinnige trip en nodigt je uit om een kijkje te komen nemen in het universum van wereldsterren als Prince, Phil Collins, Katy Perry, Taylor Swift en Elvis Presley. Via de rode loper neem je ook een muzikale Hollywood-duik en wandel je binnen bij de filmpremières van ‘Frozen’, ‘Schindler’s List,

Lees meer »

Duitse AfD stapt uit ID-fractie

21:34 De Duitse extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) stapt uit de fractie Identiteit en Democratie (ID) in het Europese Parlement. Dat heeft de partij beslist tijdens een congres in Essen…

Lees meer »

Laatste verdachte brutale steekpartij vrij met enkelband, maar kompanen verschijnen binnenkort wel nog voor rechtbank

De Brugse raadkamer heeft eerder deze week besloten om K.S. voorwaardelijk vrij te laten in een onderzoek naar een moordpoging. De Oostendse twintiger werd onder elektronisch toezicht geplaatst, maar hoeft dus niet langer in de gevangenis te verblijven. Het dossier werd inmiddels ook doorverwezen naar de correctionele rechtbank.
The post Laatste verdachte brutale steekpartij vrij met enkelband, maar kompanen

Lees meer »

Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen

De E40 richting Calais werd vrijdagmiddag anderhalf uur afgesloten in Oostduinkerke. Een vrachtwagen kwam er in schaar te staan in de berm na een botsing met een auto. Alle verkeer moest de afrit Oostduinkerke verlaten.
The post Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Morgen politieke aardverschuiving verwacht in Verenigd Koninkrijk: alles wat je moet weten over Britse verkiezingen

Meer dan 47 miljoen Britten trekken morgen naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. In het Verenigd Koninkrijk (VK) wordt een politieke aardverschuiving verwacht. De Conservatives waren veertien jaar lang aan de macht, maar volgens de peilingen gaat Labour een grote meerderheid behalen. Wie wordt de volgende Britse premier? Hoe verlopen de verkiezingen? Wanneer kennen we de resultaten?

Lees meer »

Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen

Woensdag is wielrenner Jani Peiren (24) uit Bredene, een militair, tijdens een training door een auto aangereden langs de Sint-Pieterskaai in Brugge. Hij werd met een sleutelbeenbreuk en twee gebroken ribben opgenomen in het AZ Sint-Jan.
The post Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen appeared first on KW.be.

Lees meer »