Na geflopt gesprek met Poetin gaat Amerikaanse ex-presentator Tucker Carlson nu ook Zelensky interviewen

Tucker Carlson (55) gaat een interview met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky (46) afnemen. Dat heeft de beruchte Amerikaanse journalist aangekondigd op X. In februari had Carlson nog een gesprek met de Russische president Vladimir Poetin. 

Meer krantenkoppen in België

Tweejaarlijkse Duynewake rond de Visserskapel in Bredene: “Kostbare parel als thema”

Op zaterdag 6 juli vindt de tweejaarlijkse Duynewake plaats, inclusief vissersmis en wake aan de vloedlijn. Nieuw dit jaar is dat het christelijke feest, dat afwisselend met het vrijzinnige Feest van de Zeegeus wordt georganiseerd, zich deze keer vooral in het groene decor van de Visserskapel zal afspelen.
The post Tweejaarlijkse Duynewake rond de Visserskapel in Bredene: “Kostbare parel

Lees meer »

Nu al wegverzakkingen in pas geopende Centrumbrug van Izegem: “Aannemer onderzoekt wat fout gelopen is”

Je kan er niet naast kijken, naast de putten die ontstaan zijn op de pas heropende Centrumbrug in Izegem. “De aannemer onderzoekt wat fout gelopen is. Vast staat dat dit euvel hersteld moet worden, maar de brug hoeft hiervoor niet opnieuw dicht”, garandeert schepen van Mobiliteit Caroline Maertens.
The post Nu al wegverzakkingen in pas geopende Centrumbrug van Izegem:

Lees meer »

Ann Deschrijver trekt schoolpoort voorgoed dicht

Met het vertrek van Ann Deschrijver (61) verliest basischool Mandelbloesem een leerkracht pur sang. “Na het behalen van mijn onderwijzersdiploma in de H.Familie Tielt in 1983 ben ik onmiddellijk aan de slag gegaan als leerkracht en ik heb tot vandaag nooit iets anders gedaan. Het was een job die me 100 procent voldoening schonk”, verzekert ze.
The post Ann

Lees meer »

Mobiele escape game rond dementie in Izegem

De werkgroep dementievriendelijke gemeente organiseert van 26 juni tot en met 6 juli een mobiele escape game rond dementie. ‘De tuin van Victoria’ geeft je een beter inzicht om dementie te begrijpen en vindt plaats in Kasteel Wallemote in de Kokelarestraat 85.
The post Mobiele escape game rond dementie in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Peperdure sokken, nieuwe sprinttrein en avondwerk voor mecaniciens: hoe Cavendish en Astana al hele jaar lang ‘geobsedeerd’ zijn door ‘Project 35′

‘Project 35′. Een naam die niet zou misstaan voor de ontwikkeling van een of ander nieuw superwapen, maar het is het grote plan dat Astana-Qazaqstan bedacht om Mark Cavendish (39) aan zijn zo gegeerde Tourrecord te helpen. De ploeg zette alles in wat het kon. Een nieuwe sprinttrein, peperdure sokken of mecaniciens die tot laat op de avond aan zijn

Lees meer »