Man aangehouden na uit de hand gelopen burenruzie: Jan in ziekenhuis overleden nadat hij door auto aangereden werd

Een jarenlange burenruzie in Ouwegem (Kruisem) is begin deze week tragisch afgelopen. Eén van de betrokkenen, Jan Clauwaert, werd op dinsdag 25 juni aangereden na alweer een ruzie. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij maandag overleden is. Meer info over de precieze omstandigheden van het ongeval ontbreekt, de aanrijder werd aangehouden.

 

Meer krantenkoppen in België

Natuurgebied De Pilse is recreatieve en toeristische hotspot

De Pilse is een natuurgebied in Zedelgem met een oppervlakte van 5 hectare en bevindt zich ten zuiden van de dorpskern, aan het einde van de Pilsestraat. Zopas hebben de gemeente en de provincie West-Vlaanderen deze mooie groene plek in de kijker gezet naar aanleiding van de inhuldiging van De Pilse als recreatieve en toeristische hotspot.
The post Natuurgebied

Lees meer »

Roeselare is klaar voor Godelievefeesten

Op zondag 7 juli zijn er de jaarlijkse Godelievefeesten. Er staan opnieuw tal van activiteiten met de nodige animatie op het programma. Door de recente werken moest het stratenplan voor de rommelmarkt wat hertekend worden.
The post Roeselare is klaar voor Godelievefeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dieven aan de haal met spaarpotje van Inaya (4) in café Den Trimard: “Met dat geld wou ze een fietsje kopen voor haar verjaardag”

Twee weken voor ze haar vijfde verjaardag zou vieren, stalen drie laffe dieven het spaarpotje van de 4-jarige Inaya uit Houthulst. Ze drongen daarvoor café Den Trimard binnen, dat haar mama Cindy (43) uitbaat. “Ik was in mijn haast vergeten om het café te sluiten en daarvan maakten ze gebruik om haar spaarpotje van achter de toog te stelen. Met

Lees meer »

Buschauffeur rijdt motorrijder van de baan “na paniekreactie”: “Hoe zou ik bus van 12 ton kunnen provoceren met een motor?”

Een kort filmpje toont hoe een 40-jarige man op zijn motorfiets van de weg gereden wordt door een chauffeur van Lijn. Vervolgens rijdt de buschauffeur de oprit van de snelweg op. Volgens de buschauffeur gaat het om een reactie uit paniek, de man op de motorfiets ziet dat anders. “Hij wilde me doelbewust van de weg rijden”, klinkt het.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Orbán vraagt Zelensky wapenstilstand te overwegen – Rusland claimt vernietiging van Su-27-straaljagers in Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

En toen veranderde het sixpack in buikvet. Karen (45) en Naldo (36) getuigen over hun ‘zwemband’: “O, je krijgt een baby?”

Karen Devriese (45) en Naldo Gabriëls (36) zijn moedige mensen: zij doorbreken het taboe en spreken open en bloot over hoe zij de strijd tegen het buikvet voeren. Want het zít er, onmiskenbaar. Iedereen ziet het en heeft meteen een mening of – erger nog – een oplossing klaar. Maar wie een buikje heeft, weet ook: “Het probleem ligt bij

Lees meer »

“Hij is in staat van ontkenning”, zegt VS-correspondent Soenens nu president Biden alleen stap opzij wil zetten op vraag van “Almachtige God”

De Amerikaanse president Joe Biden blijft vasthouden aan zijn kandidatuur voor het presidentschap. Ook in het eerste tv-interview sinds het belabberde debat met Trump gaf hij geen enkele indruk dat hij zal toegeven aan de toenemende druk om een stap opzij te zetten. En dat hij Trump moet laten voorgaan in de peilingen, lijkt hij niet te geloven. "Je voelt

Lees meer »

Van debuut waar hij zelf “verbaasd” over was tot die noodlottige owngoal: het parcours van Vertonghen als Rode Duivel in 10 momenten

Na 17 jaar en 157 caps zwaait Jan Vertonghen (37) af als Rode Duivel. Zijn carrière als international begon in juni 2007 met een “verrassende” basisplek tegen Portugal en eindigde met die jammerlijke owngoal tegen de Fransen. In al die jaren daartussen zorgde recordinternational Vertonghen voor nog veel meer onvergetelijke momenten. Ga zitten voor een trip down memory lane. De

Lees meer »

Voormalig N-VA’er Hugo De Bondt krijgt verkiesbare plaats op Brugse VB-lijst

Keert Hugo De Bondt (76) terug naar de Brugse gemeenteraad, zij het als vertegenwoordiger van een andere partij? Jarenlang zetelde hij voor N-VA, nu plaatst het Vlaams Belang de gewezen politicus op een verkiesbare plaats voor de Brugse gemeenteraadsverkiezingen.
The post Voormalig N-VA’er Hugo De Bondt krijgt verkiesbare plaats op Brugse VB-lijst appeared first on KW.be.

Lees meer »