Kind, fietsster en bromfietsster lichtgewond na twee aanrijdingen in Koksijde en De Panne

De politie en de ziekenwagen moesten woensdagmiddag tweemaal uitrukken op korte tijd voor verkeersongevallen in Koksijde en De Panne. Daarbij raakten een kind op een step, een fietsster en een bromfietsster lichtgewond.

Het eerste ongeval gebeurde om 16.15 uur en vond plaats op het kruispunt Adrinkhovenlaan en St.-Elizabethlaan in De Panne. Daar ging het om een aanrijding tussen een bromfietsster en een personenwagen. De vrouwelijke bestuurder van de bromfiets werd lichtgewond aan haar linkerbeen. De ziekenwagen kwam ter plaatse waarna de ambulanciers de vrouw verzorgden.

Kind op step

Korte tijd later kwam er rond 17.30 uur een tweede ongeval binnen. Deze vond plaats in de Zeelaan richting Koksijde Dorp. Daar ging het om een botsing tussen een kind op een step en een fietsster. De vrouwelijke fietsster kwam ten val en had hierdoor pijn aan de borst en een bloedende lip. Het kind hield er een schaafwonde aan de knie aan over. Ook hier kwam een ziekenwagen ter plaatse en deed politiezone Westkust de nodige vaststellingen. (JH)

The post Kind, fietsster en bromfietsster lichtgewond na twee aanrijdingen in Koksijde en De Panne is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Pop-up Lily in Langestraat wil leegstand in de kijker zetten

Marie-Charlotte Vanhaverbeke en Ellen Distave hebben de handen in elkaar geslagen om een leegstand pand in de Langestraat in Oostende een tijdelijke invulling te geven. Nog tot 21 juli heeft concept Store Lily hier een pop-up ingericht met koopjes. En dat was al meteen een succes.
The post Pop-up Lily in Langestraat wil leegstand in de kijker zetten appeared

Lees meer »

Lichtgewonde bij steekpartij in Schaarbeek

Bij een steekpartij de in de Brusselse gemeente Schaarbeek is zaterdagavond een persoon lichtgewond geraakt. Dat meldt Bruzz en de lokale politie Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node) bevestigt het nieuws. De juiste omstandigheden van de steekpartij worden nog onderzocht.

Lees meer »

Dirk en Brigitte vieren 50ste verjaardag van brasserie Sunbeach: “Een van de oudste zaken in Nieuwpoort met zeezicht”

Op 13 juli zal het precies vijftig jaar geleden zijn dat Dirks ouders horecazaak Sunbeach op de Zeedijk in Nieuwpoort hebben geopend. Dirk Van Driessche (64) en Brigitte Beheydt (62) zijn nu aan hun veertigste seizoen bezig in de nog steeds goeddraaiende brasserie. Het geheim? Klanten zijn verlekkerd op onze mosselbereiding met look en room en de verse garnaalkroketten. En

Lees meer »

Klachten over gebruik van parking voor mindervaliden in Alveringem

Op de gemeenteraad meldde de oppositie aan het schepencollege dat de parkeerplaats voor mindervaliden ter hoogte van de huisartsenpraktijk in de Kaatsspelstraat frequent bezet wordt door automobilisten zonder beperking. Het kabinet bevestigt dat patiënten daar inderdaad regelmatig over klagen.
The post Klachten over gebruik van parking voor mindervaliden in Alveringem appeared first on KW.be.

Lees meer »