Katy uit ‘B&B zoekt lief’ runt B&B met haar ex-man én zijn nieuwe partner: “De eerste jaren kon ik m’n ‘opvolgster’ wel vermoorden”

“Er zijn tranen gevloeid, er was verliefdheid én een portie drama.” Nee, saai wordt het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’ niet, met dank aan de flamboyante Katy Parmentier (52). Zij ging na lang twijfelen op zoek naar een nieuwe liefde en kreeg daarvoor een bijzondere helper: Liba, de nieuwe partner van haar ex-man. “Sommige dingen waren echt niet voor uitzending geschikt”, lacht ze in ‘Dag Allemaal’. 

Meer krantenkoppen in België

Stoffel Vandoorne eindigt elfde in ePrix in Portland

Zoals zaterdag, heeft de Portugees Antonio Félix Da Costa (Tag Heuer Porsche) zondag de tweede ePrix in Portland gewonnen. Landgenoot Stoffel Vandoorne (DS Penske) wist de elfde plaats te bemachtigen op de veertiende van de zestien manches van het Formule E-kampioenschap.
The post Stoffel Vandoorne eindigt elfde in ePrix in Portland appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zo goed zijn ze eigenlijk niet”: Van Gerwen ook na afstraffing niet onder de indruk van Huybrechts en Van den Bergh

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft Van den Bergh de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de

Lees meer »

Ouders klagen agressief gedrag van Waalse leerkrachten tijdens schoolreis aan: “Een ware hel voor mijn dochter”

De leerlingen van een basisschool in Wallonië hebben er een vreselijke schoolreis opzitten. De reden daarvoor was het ongepaste gedrag van twee leerkrachten, die zich zowel verbaal als fysiek agressief zouden hebben gedragen. Een moeder van een van de leerlingen doet haar verhaal bij ‘RTL’. “Mijn dochter had voortdurend bang om iets verkeerds te doen.”

Lees meer »

De speeltijd is voorbij: Duitse spelersvrouwen niet meer welkom

De speeltijd is voorbij. Konden de spelers van de Duitse nationale ploeg sinds de start van het EK voetbal geregeld wat tijd doorbrengen met hun naasten, is daar niet langer sprake van. Het hoofd louter op de finale, niet op de familie. In tegenstelling tot de Engelse WAGs: na hun zege tegen Slovakije werden de Engelse spelersvrouwen in een vloot

Lees meer »

Twee comebacks, een ongeplande zwangerschap en clash tussen rivalen: dit gebeurt er in het nieuwe seizoen van ‘Familie’

De seizoensfinale van ‘Familie’ blijft nazinderen bij de soapfans. Niet alleen vanwege de verrassende plottwists, ook omdat er enkele nieuwe verhaallijnen in gang werden gezet, die veel onheil en strubbelingen doen vermoeden. Er staat de kijker volgend seizoen sowieso veel te wachten, maar niet alles is nog één grote verrassing. Babygehuil, comebacks of een verhuis: wij zetten alle hints en

Lees meer »

Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld in de achtste finales op het EK voetbal in Duitsland. In de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf verloren de Belgen bij de laatste zestien met het kleinste verschil van Frankrijk: 0-1.
The post Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Internationaal Chinees witwasnetwerk ontmanteld in Europa

De Spaanse en Franse politie hebben een internationaal netwerk van Chinese staatsburgers opgerold. Dat was in staat om in Europa dagelijks zowat één miljoen euro wit te wassen. Vijf personen werden gearresteerd, onder wie het hoofd van het netwerk. Dat meldt Europol vrijdag.

Lees meer »