Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel

Dinsdagavond trad Bruce Springsteen op in Werchter, maar twee dagen eerder had Karel Gits al rond 18 uur een ontmoeting met ‘The Boss’ in Hotel Amigo in Brussel. Voor de 52-jarige Springsteen-fan uit Ingelmunster blijft die dag een onvergetelijk moment.

Karel (52) is al van jongsaf fan van Bruce. “Ik zag hem vooral in België optreden, maar volg alles over hem. Ik maakte al zeven optredens mee vanop de eerste rij. Ik probeer Bruce nu ook meer te zien in het buitenland, gecombineerd met mijn reispassie. In mei jl. was ik voor Bruce één week in Praag om mee te doen aan de ‘Roll Call’, een systeem om zo een nummer te krijgen om op de eerste plaats te staan. Dit is in afspraak met de security van Springsteen, waarbij je je drie maal per dag moet aanmelden op een bepaald punt. Zo krijgen zijn ‘die hard fans’ hun plaats op de eerste rij.”

“In Praag heb ik wel alle leden van de E Street Band ontmoet in hun hotel, dankzij connecties via mijn reispassie. Vooral de ontmoeting in de bar met Steven Van Zandt is voor mij iets wat ik nooit zal vergeten. Toen was Bruce er niet bij, omdat hij op ’t laatste moment had afgezegd wegens stemproblemen. De band was dan wel al afgezakt naar Praag. Volgend jaar ga ik onder meer Praag en Milaan. Ik wil hem ook in zijn habitat zien. In de Verenigde Staten het echter bijna onmogelijk om daar een ticket te scoren, laat staan op de eerste rij te staan.”

Vorig jaar poseerde Karel ook al bij Steven Van Zandt in Praag.

Die ontmoeting met Steven zal Karel niet vergeten, maar daar komt nu bij dat hij één van de weinigen is die een ontmoeting had met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel. Dat gebeurde al op zondag rond 18 uur. “Wat in Hotel Amigo gebeurde, is inderdaad een unicum”, lacht Karel. “Ik ken wat mensen in het circuit. Op die manier verkreeg ik toegang tot de lobby. Ik had het geluk dat Bruce tijd voor ons nam. We kregen met een vijftal fans een tiental minuten voor het signeren van albums en handshakes. Ik kreeg ook mijn gevraagde knuffel”, lacht Karel, die ‘Tougher Than The Rest’ zijn favoriete song noemt. (PADI)

Karel op de eerste rij op de wei van Werchter.

The post Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik zag palmbomen en dacht: dit is Parijs niet”: Jem (30) stapt zonder het te beseffen op verkeerde vlucht en eindigt in Spanje

De Britse Jem Maybank (30) uit Leeds dacht dat ze eind vorige maand op een vlucht richting Parijs stapte, maar niets bleek minder waar te zijn. Door de ‘vakantierush’ vergiste ze zich van gate, waardoor ze even later richting het Spaanse Alicante vloog. “Ik had mijn ticket aan vier personeelsleden laten zien”, klinkt het. Ik vroeg waarom mijn stoeltje op

Lees meer »

Een drukfout op de affiche, dacht onze man. Måneskin bewees hem ongelijk: “Putain, caramel, jambon: ge hádt ons”

Måneskin als headliner. Een gok volgens sommigen, een zwaktebod volgens anderen. Grijnzende bassiste Victoria had voor de gelegenheid hartjes uit zwarte tape geknipt, maar had na de tepelstickers nog genoeg over om criticasters de mond te snoeren. Werchter hield de adem in. Onze man niet, maar was toch aangenaam verrast. “Damiano bleek de ultieme Italian Stallion. Alsof hij het beruchte

Lees meer »

Tot 100 euro extra om wachtrijen in pretparken te vermijden: de FastPass

Sommige pretparken bieden bovenop de normale toegangsprijs, een ‘FastPass’ aan: zo kan je wachtrijen aan attracties vermijden. Je betaalt dan 5 tot wel 100 euro meer, afhankelijk van het aantal attracties waar je niet wil aanschuiven. In de nieuwe aflevering van ‘Mens erger je niet’, de podcast van het consumentenprogramma ‘WinWin’, ergert Radio2- presentator Ann Reymen zich aan die praktijken.

Lees meer »

Jettie Pallettie stopt ‘Qu Sera Mi Vida’ in een feestelijk Nederlandstalig jasje met een knipoog naar ‘Crazy Frog’

Geen feestje zonder Jettie Pallettie, wereldberoemd in Vlaanderen met haar versies van o.a. ‘Ik Zit In Een Cafeetje’, ‘Hey Knul’ en ‘Hopeloos’. Samen met topproducer Waylon van der Heijden stak ze de Gibson Brothers-klassieker ‘Que Sera Mi Vida’ uit 1979 in een feestelijk Nederlandstalig jasje. Met plezier reisde de populaire Jettie Pallettie af naar de Goldfinger-studio’s aan de Spaanse Costa

Lees meer »

Drie Zwevegemse vrienden nemen deel aan zevendaagse Budapestrally: “Auto’s zijn onze passie”

Bruno Vandorpe, Kevin Waelkens en Stephen Glabeke uit Zwevegem starten op zaterdag 13 juli aan de zevendaagse Budapestrally. Met hun opgesmukte Audi moeten deze drie vrienden op deze roadtrip ook zoveel mogelijk opvallen, wat hen wel aardig zal lukken.
The post Drie Zwevegemse vrienden nemen deel aan zevendaagse Budapestrally: “Auto’s zijn onze passie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Britse stemhokcultuur

Groot-Brittannië trekt naar het stemhokje, wellicht om er zich af te keren van Richi Sunaks beleid en om Labour een historische zege te schenken. Bijgevolg zijn de polling stations dé plek waar de kiezer welgekomen is.

Lees meer »