Iris (33) start haar eigen reisbureau: “Ik ga naar de klanten toe. Dat kan bij hen thuis, maar ook op café of terras”

Wie nog geen vakantieplannen heeft gemaakt, kan tegenwoordig rekenen op de diensten van Iris Burgers (33). Ze komt bij je langs om op maat reizen van A tot Z te boeken.

Iris behaalde in 2009 haar toerismediploma en is sindsdien in de sector actief in verschillende functies. “Mijn droom was altijd al om voor een reisagentschap te werken of om zelf een bureau op te richten. Dat is wat er nu gebeurt: in de schoot van het internationale Travel Counsellors ben ik als franchisehouder nu actief als reisagent”, vertelt Iris. “In Engeland zijn er al 2.000 Travel Counsellors actief, in Nederland 200. Ik ben één van de eerste in België, maar er komen in sneltempo collega’s bij.”

7 op 7

Iris werkt vanuit haar woonplaats Moere, maar zoek niet naar een fysiek reiskantoor of naambordje. “Nadat mensen contact opnemen, ga ik naar de klanten toe. Dat kan bij hen thuis, maar ook op café of terras. Bij een lekker tasje koffie bespreken we dan alle mogelijkheden en opties, volledig naar de wens van de klant. Zo kreeg ik onlangs de vraag van iemand die in geen honderd jaar weet waarheen op reis te gaan, als het maar kindvriendelijk is. Wel, dan ga ik op zoek naar de ideale vakantie. Nu, het persoonlijke contact is net het fijne en een speerpunt in de werking. Vakantiegangers kunnen mij 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereiken voor alle mogelijk vragen of problemen. (lacht) Ja, mensen mogen me uit bed bellen. Ik heb persoonlijk contact met hotels en vliegtuigmaatschappijen. Met Travel Counsellors hebben we contact met maar liefst 70.000 leveranciers, van grote maatschappijen tot pakweg ecolodges in Centraal-Amerika. Ik bied dus het totale plaatje aan.”

Zelf is Iris een beslagen reiziger. “Ik ben dol op IJsland, ken Schotland heel goed en heb heel wat kilometers in Scandinavië op de teller. Ook Costa Rica weet me absoluut te bekoren. Hoewel ikzelf van het avontuurlijke type ben, kan ik alle type reizen regelen.”

Alle info: www.travelcounsellors.be/iris.burgers en 0470/484.039.

The post Iris (33) start haar eigen reisbureau: “Ik ga naar de klanten toe. Dat kan bij hen thuis, maar ook op café of terras” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Hooggerechtshof VS: Trump geniet deels immuniteit tegen vervolging Capitoolrellen, vonnis voor verkiezingen onwaarschijnlijk

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »

Jitske Van de Veire vertelt in tranen over scheiding van haar ouders in podcast van papa Peter: “Mijn zorgeloosheid was weg”

Onderneemster Jitske Van de Veire (31) voert het meest eerlijke gesprek met haar vader Peter Van de Veire (52) in diens podcast ‘De zandloper’. Ze praat over haar kindertijd, de scheiding van haar ouders en hoe ze nu in het leven staat. “Ik neem het jullie niet meer kwalijk. Maar toen begreep ik niet dat mensen kinderen maken en niet

Lees meer »

Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan zee

Leerlingen, leerkrachten en ouders van De Strandloper BuBaO keken reikhalzend uit naar het schoolfeest in Inspirant aan zee in Oostduinkerke. Apetrots, uitgedost in hun op maat gemaakte toneeloutfit, vertederden de kinderen hun toeschouwers tijdens het totaalspektakel met als thema ‘Op zoek naar een betere wereld’.
The post Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan

Lees meer »

Draai aan het rad en win!

Is jouw tuin klaar voor een gezellige zomer? Draai elk uur aan het rad en maak kans op een van deze leuke items om jouw tuin nog leuker te maken deze zomer: Deelnemen kan elk uur tot en met 19 juli 2024 – 23.59 uur.
The post Draai aan het rad en win! appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw (62) gewond na aanrijding op voorrangsweg in Dikkebus

Een 62-jarige vrouw is zondagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval in Dikkebus bij Ieper. De wagen waarin de vrouw als passagier zat, werd aangereden toen zij op de voorrangsweg reden.
The post Vrouw (62) gewond na aanrijding op voorrangsweg in Dikkebus appeared first on KW.be.

Lees meer »

De eerste reacties op de zware nederlaag van de Tories en winst voor Labour en Reform in Britse verkiezingen: van “vreselijke avond” tot “bijna ongelofelijk”

Volgens exitpolls en de eerste resultaten lijdt de Conservatieve partij van premier Rishi Sunak een ongeziene nederlaag in de Britse parlementsverkiezingen, terwijl Labour een ruime meerderheid van de zetels behaalt. Ook de Liberal Democrats en Reform UK gaan er sterk op vooruit. Dit zijn de eerste reacties.

Lees meer »