Hoevewinkel Demedts-De Mey in Gits is bronzen Groenten- en Fruitambassadeur

Recent werden de winnaars van de Groenten- en Fruitambassadeur, een wedstrijd van VLAM, gelauwerd. De hoevewinkel van Aardbeienkwekerij Demedts-De Mey behaalde brons in haar categorie.

De wedstrijd is een initiatief van VLAM en werd vroeger Groentevakman genoemd. Met de wedstrijd wil VLAM de producenten motiveren en belonen voor hun dagelijkse inspanningen om groenten en fruit van bij ons in de kijker te zetten.

Fantastische erkenning

Tijdens deze tiende editie behaalde Aardbeienkwekerij Demedts-De Mey uit Gits brons in de categorie hoevewinkels. “We zijn enorm trots en blij dat onze winkel de derde plaats heeft behaald als Groenten- en Fruitambassadeur. Het is een fantastische erkenning voor onze inzet om verse, gezonde en lokaal geteelde producten aan te bieden. Onze hoevewinkel staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De klanten waardeerden onze inspanningen al en die bronzen plaats is de kers op de taart. Vooral dankzij het vertrouwen van onze klanten kunnen we blijven groeien en onze missie voortzetten om de beste groenten en fruit aan te bieden”, aldus een tevreden Marie-Anne en Benoit. (EVG)

The post Hoevewinkel Demedts-De Mey in Gits is bronzen Groenten- en Fruitambassadeur is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Kortrijk Drumt zorgt op 11 juli voor spektakel op de Tieltse Markt

De 65ste Tieltse Europafeesten staan voor de deur, maar kort na de Feesten staat alweer een niet te missen act op de Tieltse kalender. Op 11 juli wordt het feest van de Vlaamse Gemeenschap namelijk gevierd met een gratis percussieshow van het drummerscollectief Kortrijk Drumt.
The post Kortrijk Drumt zorgt op 11 juli voor spektakel op de Tieltse Markt

Lees meer »

Beleef de zomer op het Evenementenplein in Oostkamp

Van 25 juni tot 14 juli transformeert het plein achter OostCampus in een bruisend paradijs, vol activiteiten voor jong en oud. Er is een uitgestrekt strand waar je kunt genieten van de zon en ontspannen met vrienden en familie. Het overdekte podium zal de thuisbasis zijn voor een reeks boeiende optredens. Er is een bar
The post Beleef de

Lees meer »

Na feiten in Oostende: trio riskeert tot zeven jaar cel voor meer dan 60 gauwdiefstallen

Drie Bulgaren – twee mannen en een vrouw – moeten zich voor de Brugse rechtbank verantwoorden voor liefst 62 gauwdiefstallen in Oostende, Brugge, Kortrijk en Leuven. Ze viseerden vooral de inhoud van de handtassen van winkelende dames. De procureur vroeg tot liefst zeven jaar effectieve celstraf. “Dergelijke feiten vormen een ware plaag”.
The post Na feiten in Oostende: trio

Lees meer »

“Fenomenale show van een rasechte legende vergezeld door een geweldige band”: dit was Bruce Springsteen in Werchter

Bruce Springsteen heeft voor het tweede jaar op rij zijn opwachting gemaakt op de wei van Werchter. Vorig jaar diende hij als afsluiter van TW Classic, dit jaar draaide het helemaal rond the Boss zelf. Thibault Christiaensen van Studio Brussel was erbij en werd naar eigen zeggen omvergeblazen door de performance. “Springsteen is niet van deze wereld. Wat een fenomenale

Lees meer »

Engelpark in Ichtegem opent voor vijfde jaar op rij de deuren: “Naast speelmogelijkheden voor kinderen ook gezellige zomerbar”

Het Engelpark in Ichtegem opende eind juni voor het vijfde jaar op rij officieel de deuren. Wat in 2020 begon als een gedurfd kleinschalig project is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het zomeraanbod voor kinderen.
The post Engelpark in Ichtegem opent voor vijfde jaar op rij de deuren: “Naast speelmogelijkheden voor kinderen ook gezellige zomerbar” appeared first

Lees meer »