“Het is een slechte gewoonte”: Van Aert messcherp voor Philipsen, die gedeclasseerd wordt – bekijk hier de sprint

De massasprint in de zesde etappe van de Tour zinderde na bij Wout van Aert. Na de aankomst in Dijon hekelde Van Aert de manier waarop Jasper Philipsen de sprint indook, en het blijkt geen nieuwigheid te zijn: “Vorig jaar was het ook al zo. Nu weeral.” Philipsen werd na afloop gedeclasseerd door de jury. 

Meer krantenkoppen in België

Sven Ornelis over protesten tegen toeristen in ‘zijn’ Barcelona: “Mijn buren nemen het me niet kwalijk dat ik nog mensen naar de stad lok”

Uitgejouwd en natgespoten. De Barcelonezen kwamen zaterdag met zijn duizenden op straat om te protesteren tegen massatoerisme. En dat bleef niet alleen bij slogans scanderen. Radiomaker Sven Ornelis heeft al meer dan tien jaar een appartement in de Spaanse stad. “De inwoners hebben niets tegen toerisme an sich, wel tegen de uitspattingen ervan.”

Lees meer »

Vanessa (50) en Kris (45) zijn de nieuwe uitbaters van B&B Quarter House: van McDonald’s naar paardenpension

Quarter House, de B&B met paardenpension in Moerkerke, heeft nieuwe uitbaters. Vanessa Huughe (50) en Kris Bogaerts (45) zwaaien nu de plak op het domein. “Als grote paardenliefhebbers kenden we het domein al en toen we de kans kregen de uitbating over te nemen, hebben we toegehapt”, zegt Vanessa.
The post Vanessa (50) en Kris (45) zijn de nieuwe

Lees meer »

Open Wijngaardfeesten énWijnfeesten in Heuvelland

Op 6 en 7 juli vinden de Open Wijngaardfeesten plaats in Heuvelland. Ontdek een veelheid aan Heuvellandse wijnen en neem een exclusieve kijk achter de schermen op tal van wijndomeinen. Op 15 augustus wordt er weer wijn geproefd in Heuvelland, want dan vinden de Wijnfeesten plaats in het Warandepark in Kemmel. Kuier tussen de verschillende
The post Open Wijngaardfeesten

Lees meer »

Dit woord mag de nanny van prins William en prinses Kate nooit gebruiken: “Uit respect voor de kinderen”

Maria Borrallo is al enkele jaren de toegewijde nanny van prins George (10), prinses Charlotte (9) en prins Louis (6). Maar het leven als koninklijke nanny is niet altijd zo simpel. Er zijn heel wat strenge regels en protocollen waarmee ze rekening moet houden. Zo mag Maria bijvoorbeeld het alledaagse woord ‘kids’ nooit gebruiken als ze de kleintjes wil roepen.

Lees meer »

Ingeborg doet pal in de zomer bizarre aankondiging : “Het is mijn hobby om mensen in de war te brengen”

TV-gezicht Ingeborg (57) en zanger David Vandyck (45) slaan de handen elkaar. Met hun kerstconcert ‘LICHT’ wil het duo mensen raken en ontroeren, maar brengen ze ook een boodschap van hoop. De vertrouwde kerstklassiekers zoals ‘Witte Kerstmis’, ‘Feliz Navidad’ en ‘We Wish You A Mery Christmas’ vullen ze aan met speciale, thematische composities. Het is de eerste keer dat Ingeborg

Lees meer »