Ferm Lichtervelde zet met Zomerhof bruisend de zomer in

Op 6 en 7 juli zet Ferm Lichtervelde de zomer bruisend in tijdens het Zomerhof in Hoeve Kris Carbonez met muziek, cocktails, kinderanimatie en croques uit het vuistje.

Het eerste weekend van juli organiseert Ferm Zomerhof in Hoeve Kris Carbonez. “Een prachtige, landelijke locatie”, vertelt Hilde Viaene, bestuurslid bij Ferm Lichtervelde. “Op zaterdag 6 juli is de bar open vanaf 18 uur en zijn er croques uit het vuistje te verkrijgen. Om 19.30 uur komen ‘De Decidellen’ een uur ambiance brengen. De Decidellen is een groep van zes enthousiaste zangeressen die begeleid worden door drie mannen met gitaar en akoestische drums.”

FarmCar

“Zondag 7 juli opent de zomerbar vanaf 10 uur doorlopend tot 19 uur, met verfrissende dranken en heerlijke cocktails, mocktails, croques uit het vuistje, pannenkoeken, ijsjes en taart”, zegt Hilde. “Tussen 12 en 14 uur wordt er ovenkoek met beenham en verse groenten geserveerd. Hiervoor vragen we om te reserveren, dat kan door te bellen of sms’en naar 0472 44 15 72.”

“Wie er vorig jaar bij was, weet dat de kinderanimatie een groot succes was. We hebben dus opnieuw de FarmCar uitgenodigd. De FarmCar is een mobiel speelparadijs voor binnen en buiten. We zorgen voor een zalige zondag met muziek, sfeer en gezelligheid. Er is zowel binnen als buiten plaats, het weer kan dan ook geen spelbreker zijn.”

Praktisch

Het Zomerhof vindt plaats in Hoeve Kris Carbonez, Ketelbuiserstraat 184 in Lichtervelde. Op zaterdag 6 juli is Zomerhof open vanaf 18 uur, om 19.30 uur is er een optreden van De Decidellen. Zondag 7 juli is het Zomerhof open van 10 tot 19 uur. De toegang is gratis.

“De flyer van Zomerhof werd intussen verspreid over de hele gemeente. Op de achterkant staat een kleurplaat, elk kind dat de kleuplaat inkleurt en binnenbrengt op zondag 7 juli krijgt een leuke attentie”, besluit Hilde Viaene.

The post Ferm Lichtervelde zet met Zomerhof bruisend de zomer in is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Julie Vermeire doet oproep aan Gert Verhulst: “Als je daar voor iemand nodig hebt, bel mij”

Zondagnamiddag vond in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne de première plaats van de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje en dat lokte heel wat nieuwsgierige BV’s naar de rode loper. Reporter Jarne strikte er Marie Verhulst en Julie Vermeire voor een gesprek. Bekijk het

Lees meer »

Belgische verdachten in verdwijning Vlaams koppel op Tenerife verzetten zich niet langer tegen overlevering aan Spanje

Michael A. (44) en zijn zoon Lucas A. (23), de twee Belgische verdachten van de verdwijning van Marc Olbrechts en de verdwijning en de dood van Laura Trappeniers op Tenerife, verschijnen donderdag voor de raadkamer in Brussel. Die moet zich buigen over hun overlevering aan Spanje. Volgens hun advocaat zullen de twee zich daar niet langer verzetten.

Lees meer »

Sprookjesmusical Sneeuwwitje betovert publiek tijdens première in Plopsaland De Panne

Zondag werd het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne omgetoverd tot een magisch sprookjesbos voor de langverwachte première van de sprookjesmusical Sneeuwwitje. De zaal was gevuld met een enthousiast publiek dat genoot van deze nieuwe betoverende klassieker. Sneeuwwitje is gedurende heel de zomer exclusief te zien in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne.
The post Sprookjesmusical

Lees meer »

Kamping Kitsch deelt 120 gratis tickets uit aan ouders van kinderen met C-attest: “Beloning voor die nieuwe lading buizen in je kelder”

De storm van de jaarlijkse rapportenslag is ondertussen al gaan liggen, behalve in Kortrijk dan. Daar leverde de hilarische wedstrijd van Kamping Kitsch meer dan 120 winnaars op. Ouders van kinderen die een C-attest hadden, mochten dat doorsturen en ze kregen dan gratis tickets voor het grootste verkleedfestijn van de Lage Landen.
The post Kamping Kitsch deelt 120 gratis

Lees meer »

Vrouw eist liefst 6.000 euro schadevergoeding omdat ze door zware burenruzie verhuisde

Een vrouw eist van haar voormalige 41-jarige buurman uit Diksmuide liefst 6.000 euro schadevergoeding in de rechtbank van Veurne. I. beweert door M.D. jarenlang gepest en zelfs fysiek aangevallen te zijn, waarop ze verhuisde. De man zelf schuift echter alles in de schoenen van de vrouw.
The post Vrouw eist liefst 6.000 euro schadevergoeding omdat ze door zware burenruzie

Lees meer »

Al zeven doden door noodweer in Frankrijk en Zwitserland

Zwaar onweer, storm en hevige regen hebben zaterdag in Frankrijk, Zwitserland en Italië grote schade veroorzaakt. Tot nu toe zijn al minstens zeven mensen overleden maar er wordt nog gezocht naar meerder vermisten. Dat hebben de verschillende lokale autoriteiten bekendgemaakt.

Lees meer »

Erik ten Hag verlengt tot 2026 bij Manchester United

Erik ten Hag (54) blijft tot 2026 coach van Manchester United. Lang was er onduidelijkheid of de Nederlander zou aanblijven, maar nu weet hij wat hem te doen staat: “We moeten nog heel hard werken om het niveau te bereiken dat van Manchester United wordt verwacht.”

Lees meer »

Dreiging in België blijft volgens OCAD ernstig tot zeker einde zomer: “Motieven van daders zijn vager en diverser geworden”

OCAD, het Coördinatieorgaan voor de dreigingsanalyse, schaalt de algemene dreiging voor België nog zeker tot het einde van de zomer in op niveau 3 of ‘ernstig’. Dat zegt Gert Vercauteren, directeur ad interim van OCAD, donderdag bij de publicatie van het activiteitenverslag van 2023. Niveau 3 is al acht maanden kracht, sinds de aanslag op Zweedse voetbalsupporters in Brussel.

Lees meer »

Tieners naar rechtbank die jongen urenlang mishandelden en vernederden tijdens “horrornacht”: “Hij moest op zijn knieën zitten, waarna ze op hem urineerden”

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. D. riskeert zes jaar cel.

Lees meer »

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor gezin van overleden Delano (1): “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf 2 jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd terug gekatapulteerd in de tijd. Meer nog: zij en Toscina Verbruggen, de mama van Delano, zijn vriendinnen. Nu heeft ze een steunactie opgezet

Lees meer »