Exit Rode Duivels betekent meteen einde voor heel wat EK-fandorpen

De uitschakeling van de Rode Duivels op het EK komt hard aan. Niet enkel bij de Duivels zelf en hun fans, maar ook bij de organisatoren van EK-dorpen in Vlaanderen. Een groot deel daarvan is ondertussen zelfs al opgedoekt. Het zadelt heel wat organisatoren met een financiële kater op. “Natuurlijk hadden we graag wat meer wedstrijden kunnen tonen. Onze boekhouding wordt nu bekeken.” 

Meer krantenkoppen in België

Coldplay treft eindelijk een schikking met voormalige manager: band moet miljoenen betalen

Coldplay en hun voormalige manager, Dave Holmes, hebben eindelijk een schikking getroffen. Al in 2023 spande Holmes een rechtszaak aan tegen de muziekband en eiste hij tien miljoen dollar (9,2 miljoen euro) als schadevergoeding voor onbetaalde commissies. Holmes en de muziekband zijn intussen dus tot een overeenkomst gekomen en hij zal effectief miljoenen van Chris Martin en Co ontvangen.

Lees meer »

Team 2030 maakt top vijf bekend in Wervik, ex-schepen Bart Pynket zegt politiek mogelijk vaarwel

De oppositiepartij Team 2030 maakte de top vijf voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober bekend. Maanden geleden werd jurist Bert Verhaeghe (42) voorgesteld als lijsttrekker en kandidaat-burgemeester. Melany Gadeyne (40) van eventlocatie De Stal in de Klijtstraat in Kruiseke staat tweede. De derde plek is voor nieuwkomer ingenieur Mathias Bruggeman (27), voorzitter van de stedelijke jeugdraad en gewezen hoofdleider van Chiro

Lees meer »

KIJK. Video toont hoe Trump uithaalt naar Biden bij partijtje golf en zegt dat hij uit race zal stappen: “Wat een oude, kapotte hoop rotzooi”

Er zijn beelden opgedoken die laten zien hoe Republikeins presidentskandidaat Donald Trump tijdens een partijtje golf met zijn zoon Barron stevig uithaalt naar president Joe Biden. Trump noemt Biden een “oude, kapotte hoop rotzooi” en zegt dat hij uit de race zal stappen. “Dat betekent dat we Kamala (Harris, de vicepresident, red.) krijgen”, zegt hij.

Lees meer »

KAART. Van Mil in Mol tot Emma in Malle: deze namen kregen baby’s de voorbije 10 jaar het vaakst in jouw gemeente

Olivia en Noah waren in 2023 de meest gegeven babynamen in Vlaanderen en bij uitbreiding in heel België. Een stad als Mortsel kan dan ook als representatief worden gezien, want tussen 2014 en 2023 waren Noah (19 keer) en Olivia (16) de meest gegeven voornamen aan pasgeboren baby’s. Maar in heel wat andere steden en gemeenten voeren andere meisjes- en

Lees meer »

Meer dan 210 kandidaten hebben zich teruggetrokken voor tweede ronde van Franse parlementsverkiezingen

Meer dan 210 kandidaten die zich hadden gekwalificeerd voor de tweede ronde van de presidentsverkiezingen in Frankrijk hebben zich teruggetrokken. Het gaat hoofdzakelijk om kandidaten van de linkse alliantie Nouveau Front populaire en van het kamp rond de Franse president Emmanuel Macron. Op die manier hopen ze om de kandidaten van het rechts-radicale Rassemblement National (RN) van een parlementszetel te

Lees meer »

Kunstenaarscollectief MortAmour brengt unieke fotografietentoonstelling in André Demedtshuis in Wielsbeke

Elke zomer organiseert het André Demedtshuis, Sint-Bavostraat 19 in Sint-Baafs-Vijve, een fototentoonstelling onder de noemer ‘Zomer van fotografie’. Dit jaar zijn ze er in geslaagd om de unieke expo Golden Lamb van MortAmour naar Sint-Baafs-Vijve te halen.
The post Kunstenaarscollectief MortAmour brengt unieke fotografietentoonstelling in André Demedtshuis in Wielsbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »