Dochter van Kameroense president deelt ‘illegale’ foto waarop ze kust met een andere vrouw

In Kameroen is ophef ontstaan over Brenda Biya, de 26-jarige dochter van de president. Biya heeft op Instagram een foto geplaatst waarop ze een vrouw kust. Op homoseksualiteit staan in het land gevangenisstraffen tot vijf jaar.

 

Meer krantenkoppen in België

23 innovatieve start-ups met omzet van 7,5 miljoen euro in regio Brugge

Het ondernemersplatform Brugge.Inc, dat innovatieve bedrijven in de Brugse regio wil houden, stelde zijn eerste impactrapport voor. Daaruit blijkt dat de 3 start-ups van bij de start begin 2021 er nu 23 geworden zijn. Goed voor een omzet van bijna 7,5 miljoen euro.
The post 23 innovatieve start-ups met omzet van 7,5 miljoen euro in regio Brugge appeared first

Lees meer »

Een eisen-lijst van 37 pagina’s en de pralines waar hij gek van is: alles wat u wil weten over Bruce Springsteen in België

Hij is er. Nu nog in hartje Brussel, straks op de wei van Werchter. Bruce Springsteen was even slapjes door een maagzweer en stemproblemen, maar dat zal hem niet weerhouden van een weergaloos concert én een bezoek aan zijn favoriete Belgische winkel. Wat staat er op zijn setlist? Wat op zijn bankrekening? En wat op zijn 37 bladzijdes tellende rider?

Lees meer »

Ruimte voor carpoolparking in Geluwe?

Als het van gemeenteraadslid Nino D’Hellem (Team 2030) afhangt, dan komt er op de hoek van de Komerenstraat en Menenstraat (N8) naast de rotonde van de drukke expresweg N58 in Geluwe een carpoolparking.
The post Ruimte voor carpoolparking in Geluwe? appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. In dit beveiligd luxeresort houdt van miljoenenfraude verdachte ex-wielrenner (45) zich schuil: “Het loopt hier vol slachtoffers”

Een oase van privacy en natuurpracht aan de zonovergoten Costa Blanca: dit is de beveiligde ‘Las Colinas Golf & Country Club’ in Spanje, waar de van miljoenenfraude verdachte ex-wielrenner Stijn V. (45) zich volgens getuigen al jarenlang schuilhoudt. Hij licht er schaamteloos medebewoners op. “Het loopt hier vol slachtoffers”, klinkt het. “Hij bedreigt mensen die iets openbaar willen maken.”

Lees meer »

Veel boze reacties op essay waarin Taylor Swift een “slecht rolmodel” wordt genoemd: “Ze is 34, ongetrouwd en heeft nog geen kinderen”

“Vrouwen moeten niet per se trouwen en kinderen krijgen om een goed rolmodel te zijn.” Fans van Taylor Swift zijn niet te spreken over een artikel van het Amerikaanse ‘Newsweek’. In het essay wordt de zangeres onder meer een slecht rolmodel genoemd omdat ze op 34-jarige leeftijd nog niet getrouwd is en ook geen kinderen heeft. Iets waar volgers van

Lees meer »

Lulu Aertgeerts uit ‘Postbus X’ gelooft nog in de liefde, maar… “Onder hetzelfde dak wonen hoeft niet per se”

Vlaanderen leerde haar kennen als de Zwarte Weduwe uit ‘Postbus X’, later volgden nog langdurige rollen in onder meer ‘Familie’ en ‘Wittekerke’. Maar de laatste jaren is het stil geworden rond actirce Lulu Aertgeerts (61). In ‘Primo’ vertelt ze hoe ze nu haar dagen vult en of ze geen heimwee heeft naar het acteren. “Het Vlaamse acteerwereldje was, is en

Lees meer »

Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor

Eerder werd bekend gemaakt dat de youngsters Kobe Grymonprez, Matt Rotsaert, Flint Waleson, Tiemen Van Brussel en Jules Isebaert Kortrijk Spurs trouw blijven. Nu stellen de Spurs nog eens vier nieuwe jonge talenten voor die de club komen versterken.
The post Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor appeared first on KW.be.

Lees meer »