Davy en Annick openen tweede fietsenwinkel in Sint-Andries: “Ook fietsleasing en webshop”

Davy en Annick Lauryssen hebben een tweede fietsenwinkel geopend in Sint-Andries. Ondertussen baten ze al twaalf jaar een succesvolle winkel uit in Varsenare. Er is ook een nieuwe webshop en samen zetten ze meer en meer in op fietsleasing.

Davy en Annick breiden hun zaak Lauryssen uit. Ze zijn in 2012 gestart met een fietsenwinkel langs de Gistelsesteeenweg in Varsenare. Ze namen destijds fietshandel Pollet over, een zaak die al vele jaren een begrip was in de Jabbeekse deelgemeente.

Het was meteen een schot in de roos. “Gewone fietsen, e-bikes, bakfietsen, speed pedelecs, kinderfietsen,… we bieden in onze winkel in Varsenare een bijzonder ruim aanbod aan. Een uitbreiding drong zich op en daarom openen we nu een tweede winkel in Sint-Andries, vier kilometer van onze zaak in Varsenare”, vertelt het koppel.

Locatie geen toeval

Ze vonden een pand langs de Gistelsesteenweg, met name de vroegere zaak van Montreal Sport, dat na de verhuis naar Fort Lapin al een tijdje leeg stond. “De keuze voor Sint-Andries is geen toeval. We hebben daar al heel wat klanten. In ons atelier in Varsenare herstellen we ook fietsen. Ik heb ondertussen 15 jaar ervaring als fietshersteller. We zijn dan ook een erkend Shimano Service Center”, zegt Davy. “We zijn van dinsdag tot en met zaterdag open in Varsenare om onze klanten snel te kunnen helpen. Op zaterdag blijft de zaak ook over de middag open.”

Davy en Annick beperken zich niet tot fietsen verkopen en herstellen. “We doen ook aan fietsleasing. Daar is meer en meer vraag naar door bedrijven voor hun werknemers. Nieuw is ook onze webshop, waar je tal van fietsattributen kan bestellen.”

“Ook mijn vrouw Annick komt uit de fietssector. Zij is de dochter van de zaakvoerder van fietsen Wanneyn in Brugge, een zaak die nu door haar broer verdergezet wordt. Haar andere broer is gestart met een fietszaak in het Oost-Vlaamse Lochristi”, besluit Davy.

Info: www.fietsen-lauryssen.be.

The post Davy en Annick openen tweede fietsenwinkel in Sint-Andries: “Ook fietsleasing en webshop” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Glenn vervangt hertenboer Michiel in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik ben niet van plan om als oude papa aan de schoolpoort te staan”

Het leven is meer dan werken alleen. Dat beseft Glenn Driesen (32) meer dan ooit sinds hij op jonge leeftijd wees werd. De veeboer uit Weelde zoekt in het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ – hij vervangt hertenboer Michiel, die zich teruggetrokken heeft – dan ook een vrouw die ambitieus en actief is, maar ook kan genieten van het

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël beveelt nieuwe evacuatie van Khan Younis en Rafah

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten. En duizenden Israëlische ultraorthodoxe mannen zijn zondag in Jeruzalem de straat op gegaan om te protesteren tegen de dienstplicht. Zij doen dit vanwege een uitspraak van het Israëlische

Lees meer »

Vermoedelijke daders van dodelijke home-invasion in Halle opgepakt

De vermoedelijke daders van de home-invasion in Halle op 19 april 2024 zijn opgepakt. Het gaat om 3 mannen uit de omgeving van Brussel. Er volgden verschillende huiszoekingen, onder andere op de woonplaatsen van de gearresteerde mannen. Bij de home-invasion werd een van de bewoners neergeschoten, hij overleed enkele dagen later.

Lees meer »

Ex-minister Pieter De Crem spreekt na vier jaar op zijn tanden bijten: “De kiezer heeft Vlaams en rechts gestemd, maar niet op CD&V. Dat moet een belletje doen afgaan”

“Dit was het slechtste resultaat voor CD&V sinds 1946.” Vier jaar beet ex-minister voor CD&V Pieter De Crem (61) op zijn tanden, maar ‘Crembo’ is noch zijn streken noch zijn strijdvaardigheid kwijt. “Voor wat moderniteit zijn we ons programma uit het oog verloren.” En: “CD&V moet de lokale verkiezingen winnen, of de partij verliest nog meer haar handelsfonds.” De Crem

Lees meer »

Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen

Woensdag is wielrenner Jani Peiren (24) uit Bredene, een militair, tijdens een training door een auto aangereden langs de Sint-Pieterskaai in Brugge. Hij werd met een sleutelbeenbreuk en twee gebroken ribben opgenomen in het AZ Sint-Jan.
The post Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgische verdachten in verdwijning Vlaams koppel op Tenerife verzetten zich niet langer tegen uitlevering aan Spanje

Michael A. (44) en zijn zoon Lucas A. (23), de twee Belgische verdachten van de verdwijning van Marc Olbrechts en de verdwijning en de dood van Laura Trappeniers op Tenerife, verschijnen donderdag voor de raadkamer in Brussel. Die moet zich buigen over hun uitlevering aan Spanje. Volgens hun advocaat zullen de twee zich daar niet langer verzetten.

Lees meer »

Vuistregels voor je kind het water in gaat: “Op twintig seconden kan het al te laat zijn”

Het diepe water brengt heel wat gevaren met zich mee voor jonge kinderen. Vorige week verdronk een jongen van zeven tijdens een schooluitstap, en zaterdag bezweek een peuter nadat hij in een zwembad belandde. Om zich voor zulke drama’s te behoeden, leert Tine Sleurs studenten lichamelijke opvoeding hoe ze kinderen zelfredzaam in het water kunnen maken. Aan HLN deelt ze

Lees meer »