Bijna 90 vluchtelingen omgekomen voor kust van Mauritanië

Voor de kust van Mauritanië zijn bijna 90 vluchtelingen omgekomen die op weg waren naar Europa. Dat meldt het Mauritaanse persbureau. Tientallen anderen zijn nog vermist.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ze werd aan haar lot overgelaten”: jonge vrouw die herstelt van botkanker moet krukken afgeven bij concert Taylor Swift

Een jonge vrouw, die net meerdere operaties achter de rug had, wilde het concert van Taylor Swift in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam bijwonen. Maar ze moest haar krukken afgeven bij de beveiliging, anders werd haar de toegang ontzegd. De ArenA heeft inmiddels wel excuses aangeboden. “Onze standaardprocedures zijn niet gevolgd”, klinkt het.

Lees meer »

André en Liliane zijn een gouden paar

Op 14 juni waren André Verspaille en Liliane Verschueren 50 jaar gehuwd. Dit gouden huwelijksjubileum werd onlangs gevierd.
The post André en Liliane zijn een gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Klokkenluider in dossier rond fraude bij magistratenexamen zelf opgepakt: “Dit is hallucinant”

In het strafonderzoek naar de fraude bij het magistratenexamen van januari hebben speurders van de Brusselse federale politie één van de twee klokkenluiders in het dossier opgepakt. De advocaat werd vrijdagochtend door drie agenten van zijn vrijheid beroofd en de hele voormiddag verhoord. “Dit is hallucinant” zegt zijn raadsman.
The post Klokkenluider in dossier rond fraude bij magistratenexamen zelf

Lees meer »

Janne Deleu met Belgian Young Yellow Tigers U18 naar EK

De Belgian Young Yellow Tigers U18 zijn momenteel in Roemenië voor hun deelname aan het Europees kampioenschap. Janne Deleu (16) uit Oostende maakt voor de tweede keer deel uit van de Belgische groep.
The post Janne Deleu met Belgian Young Yellow Tigers U18 naar EK appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kijkers denken het mysterie van de seizoensfinale van ‘Thuis’ nu al te hebben ontrafeld: “De makers gaven een duidelijke hint”

Het is nog wachten tot de start van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ op 2 september om te weten te komen hoe de schietpartij in de seizoensfinale precies in elkaar stak, maar op fansites wordt daar nu al druk over gespeculeerd. Eén schijnbaar onopvallend detail leidde daar tot een hele reeks aan puzzelstukjes, die vlot in elkaar leken te vallen.

Lees meer »

Vandaag politieke aardverschuiving verwacht in Verenigd Koninkrijk: alles wat je moet weten over Britse verkiezingen

Meer dan 47 miljoen Britten trekken vandaag naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. In het Verenigd Koninkrijk (VK) wordt een politieke aardverschuiving verwacht. De Conservatives waren veertien jaar lang aan de macht, maar volgens de peilingen gaat Labour een grote meerderheid behalen. Wie wordt de volgende Britse premier? Hoe verlopen de verkiezingen? Wanneer kennen we de resultaten?

Lees meer »