Alice en Yves uit Vlamertinge zijn een briljanten paar

Yves Allossery en Alice Tancré uit Vlamertinge kregen het bezoek van Iepers burgemeester Emmily Talpe ter gelegenheid van hun briljanten huwelijksjubileum

Yves (89) is afkomstig uit Loker, Alice (90) uit Kemmel. Beroepshalve was Yves vrachtwagenchaffeur en Alice werkte in Delhaize.

Het echtpaar kreeg vier kinderen: Guido, Ludo, Hugo en Greta. Ondertussen zijn er ook al elf kleinkinderen en heel wat achterkleinkinderen. Yves en Alice wonen nog thuis in de Bellestraat in Vlamertinge. Yves kijkt graag televisie, Alice poetst nog altijd alles zelf. (EF)

The post Alice en Yves uit Vlamertinge zijn een briljanten paar is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Woonzorgcentrum Rozenberg Oostrozebeke breidt uit: “20 assistentiewoningen, dagopvang en dienstencentrum”

In Oostrozebeke wordt het woonzorgcentrum Rozenberg uitgebreid met 20 assistentiewoningen, een dagopvang en een ontmoetingsplaats voor buurtbewoners. Rozenberg kwam de voorbije jaren in opspraak door de insulinemoorden. Een aantal ouderen kregen er, al dan niet opzettelijk, teveel insuline toegediend waardoor 3 mensen overleden. Na die moeilijke periode moet de geplande uitbreiding een nieuw, positief hoofdstuk worden voor het woonzorgcentrum.

Lees meer »

“Face yoga is niet zweverig, zoals veel mensen denken”: Soy Bean Sisters Inge (47) en Charlotte (42) stimuleren je natuurlijke schoonheid

Deze zomer bundelen Inge Deceuninck (47), oprichter van de Natural Face Lifting Academy, en haar zus Charlotte (42), zaakvoerster van restaurant Zaag en Zeef, de krachten in Roeselare. Onder de naam ‘The Soy Bean Sisters’ organiseren ze workshops face yoga waarvan enkele gecombineerd worden met een kookdemo gezonde voeding.
The post “Face yoga is niet zweverig, zoals veel mensen

Lees meer »

Twee jubilea tijdens Watermolenfeesten in Heule: “Feeststraat met toeters en bellen”

80 jaar Watermolenfeesten, verkiezing 60ste Tineke van de Watermolen: dat wordt knallen. Onder de vleugels van de kersverse voorzitter Pascal Verhamme laat het feestcomité een nieuwe wind waaien door Heule-Watermolen. “Het wordt anders. We willen alle Watermolenaren meer betrekken in het feestgebeuren en dat doen we met een aantrekkelijk programma.”
The post Twee jubilea tijdens Watermolenfeesten in Heule: “Feeststraat

Lees meer »